Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

LİSTEDE TATLI REKABET..

 

Listede Tatlı Rekabet

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’nin işaretiyle alınan erken seçim kararı üzerine seçim takvimi işlemeye başlamıştır. MHP’den milletvekili seçilerek özelde Şanlıurfa’ya, genelde Türkiye’ye, Türk dünyasına ve İslam alemine hizmet etmek üzere yola çıkan yiğitler birer birer müracaatlarını yapıyorlar. MHP Genel merkezinde bugün son gün olması dolayısıyla yoğun bir izdiham yaşanmakta ve tabi ki, bugünün “3 Mayıs Türkçüler Günü” olması da ayrı bir anlam taşımaktadır.

24 Haziran 2018 Erken Genel Seçimlerine yaklaşırken bütün Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da ülkücüler üzerinde büyük bir heyecan hakim durumda… Millete vekil olma yoluyla hizmet etmeye talip olanların arasında, 20 yaşında Üniversite öğrencisi de var, eski belediye başkanı da var, eski Ülkü Ocakları Başkanı da var, esnaftan, çiftçiden, serbest meslek erbabından, kısacası toplumun her kesiminin ülkücü dünya görüşüne mensup temsilcileri akın akın MHP Genel Merkezine koşuyor. Aday adaylığı için başvurularını yapıyorlar.

Bu seçim Şanlıurfa listesinde yer almak için iki MYK üyesi başvuruda bulundu. Biri Şanlıurfa kamuoyunun yakından tanıdığı Harran eski belediye başkanı, MHP eski il başkanı İbrahim ÖZYAVUZ diğeri ise, aslen Urfalı olmasına rağmen babasının memuriyeti dolayısıyla Türkiye’nin çeşitli illerinde eğitim öğretimine devam ederken aynı zamanda da “Ocak”larda pişmiş, hamlığını atmış, gencecik yaşına rağmen Ankara’nın sayılı kardiyologları arasına girmeyi başarmış ve bütün bu yoğun çalışma temposu içinde MHP MYK üyeliğini de sırtlayıp götüren Op.Dr. Ömer Çağlar YILMAZ…

MHP Genel Merkezinin yönetiminde söz sahibi olan, MHP’nin politikasını şekillendiren 75 MYK üyesinden ikisinin birden Urfa’dan aday olması şehrimiz için önemli bir fırsattır.

Şanlıurfa seçmeni, bahse konu bu iki MYK üyemizin yanına birkaç ülkücü vekili daha katarak meclise göndermesi halinde ilimizin birçok sorununun çözüleceğine olan inancım tamdır.

Çünkü, bir Urfalı olarak, TBMM kürsüsünde Urfa milletvekillerinin de konuşmasını Urfa’nın sıkıntılarını anlatmasını, ülkemizin iç ve dış politikası üzerine fikir beyan etmesini, tarımdan, hayvancılıktan, turizmden şehrimizin hak ettiği payı almasını can-ı gönülden arzuluyorum.

Bu hayalimi / hayalimizi meclis kürsüsünde hiç göremediğimiz, bütün faaliyeti taziye ziyaretleri ve düğünlerde boy göstermek olan vekiller ile gerçekleştiremeyiz.

Bu hayallerimizi, haksızlığa rıza göstermeyen, elif gibi dik duran, gerektiğinde yumruğunu masaya vuracak, kürsüye çıktığında duygularımıza tercüman olacak, ulusal televizyon kanallarındaki tartışma programlarına katılarak Şanlıurfa’dan da bilgili, birikimli, eğitimli ve ülkücü kadroların yetişmiş olduğunu ispatlayacak milletvekilleri ile gerçekleştirebiliriz.

Şanlıurfa MHP listesinde 14 vekil adayının ismi olacak, an itibariyle 25 aday adayının başvurduğunu öğrendim. Ancak yüzlerce aday adayı da olsa, ocaklarda yetişen bu ülkücülerin amacı diğerlerini alt edip listede ön sıraları kapmak değildir. Bu insanların tek amacı birbirlerine kenetlenerek, ortak akıl oluşturarak, istişare ederek en güzel hizmeti sunmaktır. MHP Şanlıurfa milletvekili aday adayları arasındaki bu tatlı rekabeti izlerken siyasetten zevk alacağımızı / alacağınızı umuyorum.

MHP Şanlıurfa milletvekili aday adayları arasındaki bu ülküdaşlık hukuku diğer illere, hatta diğer partilere örnek olduğu zaman kazanan Türkiye olacaktır, kazanan Türk dünyası olacaktır, kazanan İslam âlemi olacaktır.

Ekleme Tarihi: 03 Mayıs 2018 15:22

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024