Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

İKİ YIL DAHA KALMALIYDI!

 

İKİ YIL DAHA KALMALIYDI!





Emniyet Müdürleri kararnamesi çıktı. Üzerinde uzun süredir çalışmalar yapılıyordu aslında. Kim gidecek? Kimler kalacak? Yeni isimler kimler olacaktı?

Ve beklenen gerçekleşti. Kararname ile 34 il emniyet müdürü merkeze çekildi. 24 il emniyet müdürü ile 2 daire başkanı ise yine emniyet müdürü olarak başka illere atandılar. Bu kararname çerçevesinde 2014 yılı Mayıs ayında Urfa”ya atanan Eyüp Pınarbaşı Sakarya iline tayin oldu. Yerine ise Polis başmüfettişlerinden Veysal Tipioğlu atandı.

Eyüp Pınarbaşı”na yeni görev yeri olan Sakarya”da başarılar temenni ediyorum. Urfa”ya atanan yeni emniyet müdürü Veysal Tipioğlu”na da üstün başarılar diliyorum.

Evet, bu tür tayinler mutlaka olmalı. Olacakta. Çünkü bu bir bayrak yarışı. Birisi gidecek! Yerine bir başkası gelecek. Ama atamasının yapıldığı 14 Mayıs 2014 yılından bugüne yaklaşık iki yıldır Urfa”da Polis müdürü olarak görev yapan Eyüp Pınarbaşı bana göre Urfa”da en uz iki yıl daha görevinin başında kalmalıydı.

Neden mi?

Çünkü Urfa önemli bir stratejiye sahip bir kentte ondan. Her şeyden öte Müdür Pınarbaşı, ili daha yeni tanımaya başlamış, birçok önemli başarılı operasyonlara imza atmış ve ilimizin konumu, stratejisi açısından bana göre tayini çıkmamalı, görevinin başında tutulmalıydı.

Vali İzzettin Küçük”ün tayini Bursa”ya çıktığında da bunun altını çizmiştim. Bakın İzzettin Küçük ile belki üç defa, emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile de belki iki defa karşılaşmışlığımız olmuştur. Yani şimdi birileri ortayı yine sulandırmak adına “gitti üzüldün!” demeye kalkmasın. Bir başkaları gibi her ortamda bir arada olmayan birisiydim. Ama benim için önemli olan Urfa”nın ve Urfa”lının huzuru, mutluluğu ve güvenirliğidir.

Bakın Urfa”ya Eskişehir”den Vali atandı. Ne oldu? Vali Tuna halen Urfa”yı ve Urfa”lıyı tanımaya çalışıyor. “bana iki, üç ay daha süre verin!” diyor. İşte yeni emniyet müdürü de Urfa”ya gelecek ve “bana altı ay süre verin!” belki diyecek. Urfa önemli bir şehir. Urfa”nın huzurunu dinamitlemek isteyenlere karşı en başta Polisimiz çok uyanır ve dikkatli olmalı. Şimdi yeni “hoş geldiniz!” adı altında şakşakçılıklar başlayacak ve bu süre uzayıp gidecek. Halbuki Urfa”nın bu tür işlerle kaybedecek vakti olmadığını Ankara”da birilerinin çok iyi bilmesi gerekir. Ama nerede?

Gelelim yeni emniyet müdürümüze.

7 Haziran 2015 yılında yapılan Milletvekili genel seçimlerinden görev yaptığı Muğla emniyet müdürlüğü görevinden yani kamudan istifa edip memleketi Kars”tan AKP”den aday adayı olmuş birisi.

Emniyetin çeşitli kademelerinde görev yapan Veysal Tipioğlu, şimdi Urfa”ya gelecek ve Urfa polisinin başında başarılı olabilmek adına ter dökecek. Tipioğlu için bir dönem Erzurum”da görev yaptığı zamanlarda “emniyetin gülen yüzü” olarak tanımlanmıştı. Temennim, Tipioğlu”nun Urfa”da başarılı olması ve Polisin gülen yüzü olarak görevini sürdürmesi ve başarı olmasıdır.

Evli ve iki çocuk babası olan çiçeği burnunda yeni il emniyet müdürümüz Veysal Tipioğlu”na yeni görevinde üstün başarılar temenni ediyor ve bu tayinin Urfa ve Urfalılar olarak hepimize hayırlı olmasını diliyorum.

Ekleme Tarihi: 28 Ekim 2016 09:34

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024