Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

BAŞKA NELER MÜMKÜN..!

 

İspanya’nın Mallorca adası deyince aklımıza hep o güzelim incileri gelir. Adanın Başkenti Palma Mallorca’da denizin mavisini, turkuvazın en canlısını ve doğayla muhteşem birlikteliğinin adeta dans ettiği sanki cennetten bir köşede olmanın mutluluğunu bu güzel adada yaşıyoruz.

İspanya’ya ait balear adalarının (palma de mallorca, palma de minorca ve ibiza) en büyük adasıdır. bellver kalesi, görkemli katedralleri ve lonja adındaki İspanya’nın tüm tarihi yapılarının minyaturlerinin bulunduğu marketi, inci fabrikaları, yel değirmenleri ve yeraltı mağaralarıyla ünlü keşfettikçe keşfetmek istediğiniz bir yer…

Ünlü Polonyalı piyanist ve besteci. Frederic Chopin’in doğduğu yer. Piyano edebiyatının büyük şairi Chopin, erken romantik dönemde Paris sanat yaşamının gözdesi olan bir Polonyalıdır.

***

Dünya Markalar Zirvesi / Ankara, İspanya çalıştayı, Dünya Markalar Derneği Başkan Yardımcısı Belgin Turan tarafından İspanya’da gerçekleştirildi. Onur Konuğumuz; dünyaca ünlü manken Clarissa Wellenbrink ile Sherpa Markasının sahibi Gamze Karslıgil ile birlikte yapılan görüşmelerde Zirve’nin önemi belirtildi. Kasımda Ankara’da yapılacak Zirve’nin, Onursal Başkanlığını, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Prof. Dr. Burhan Kuzu tarafından yapılacak olup; Savunma Sanayi, Enerji ve Sağlık Turizmi konularında Dünya Devleri Ankara’da hazır bulunacaklar. Dünya Markalar Derneği Başkan’ı Umut Çınar yapılacak olan Ankara’daki Zirveye birçok Ülke ve Ulusal Markanın önem verdiğini ve yurt dışı Çalıştayları ile Ülkemizin bu alandaki tanıtımlarının yapıldığını özellikle belirtti. Zirve görüşmelerinde Wellenbrink, Kasım ayında Ankara’da yapılacak olan zirveye katılabileceğini ve aynı zamanda Almanya’dan üst düzey yetkilileri de davet edebileceğini açıkladı. Zirve Eş Başkan’ı Sera Öner 14 Ülkede yapılacak Çalıştay ile Ülke tanıtımına büyük destek sağlayacaklarını ve Ülkemizin birçok alanda Liderlik yapacak olmasının hazzını yaşadıklarını belirttiler.



Clarissa Wellenbrink; markalaşmak demek özel olmak demek kendini özel hissetmek demek diyor tutkusu ise, oyunculuk, şarkı söylemek, gitarım ve ben diyen güzel manken müzik, drama ve dans sanatının aşığı…



Şimdiye kadar bir çok ünlü marka ile çalışmış.

Markalarda ürünleri geliştirme, standartlaştırma gibi çalışmaları vardır. Bir model marka olarak kendisine nasıl yatırımlar yapıyor. Diye sorduğumuzda; maddi olarak imkânlarını iyi değerlendirip yatırım yapmalı, ismini korumalı, reklam ve özellikle sosyal medya ile ve çeşitli etkinlikler yaparak ve sürekli aktif ve dinç kalarak bunu gerçekleştirebilir.



Başarının ve mutluluğun sırrını ise bakın nasıl tanımlıyor; sabahları gözümü açıp işime mutlu gitmek, aileme zaman ayırmak, aşkta olsa, arkadaşta olsa benim için yanımda olmaları çok önemli.

Böylesine rahat ve sakin olması stres ile baş etmesini ise; kalbindeki cennet Mayorka benim sırrım bu diyor ve gülüyoruz denizin masmavi derinliklerine bakarak… Yeni model olmak isteyenlere önerileri; Her şeyden önemlisi beslenmelerine dikkat etmeliler, insanlarla iletişimi güzel tutmak gerekli Kendine bakman lazım ve mutlu olman lazım gerisi gelir.

Hayat felsefesi yaşamını belirliyor. Hayata pozitif bakmak bütün hayat sırrım bu diyor.

Kendisiyle barışık, ne yaptığını bilen, ne oldum demeden çalışan üreten genç ve güzel bir yürek, cennet gibi bir ada ve güzel dostlara teşekkür ediyoruz. Başka neler mümkün..

Ekleme Tarihi: 29 Haziran 2016 09:55

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024