Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  24 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Urfaspor Alemin Alay Konusu Oldu..!

 

ŞANLIURFASPOR,FUTBOL ALEMİNİN ALAY KONUSU OLDU..!

URFASPOR KULÜP BAŞKANI FETHİ ŞİMŞEK TAKIMI ALDIĞI GÜNDEN BU GÜNE KADAR YAPTIĞI YANLIŞ İŞLERLE URFASPORU TÜRKİYE FUTBOL PİYASASINDA ALAY KONUSU HALİNE GETİRDİ.


Urfaspor takımını 2.ligden PTT 1.lige çıkaran Kemal Saraçoğlu’nu protokol krizini bahane ederek görevden alan dönemin Valisi ,sonraların Urfa Büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç belkide iyi niyetliydi ama,çoğu İstanbulda yaşayan Urfalı iş adamlarını göreve getirerek “Urfaspora paralı adamlar lazım ,Bakanlar kurulu gibi bir yönetin oluşturdum” diyerek Fethi Şimşek ve ekibini göreve getirdi.

Futboldan anlamayan başkan Şimşek ve ekibi 3.5 sezonda öyle yanlış işler yaptılarki şampiyon yapacağız diye aldıkları Urfasporu gün itibari ile küme düşme potasına getirdiler.

Fethi Şişmek başkanlık sürecinde 150’ye yakın futbolcu transferi, 63 yönetici değişikliği ve 11 teknik direktör ile çalışarak beklide bu ligin bir ilk'ine imza attı.

Kongre konuşmalarında kurumsal yapı,alt yapı ve kalıcı gelir sözleri ile üyelere söz veren başkan 3.5 yıl içersinde verdiği sözlereden hiç birini gerçekleştiremedi.

Bu sezon başında spor kamuoyunun tepkilerine ve yanlış olduğunu bağıra bağıra söylemelerine rağmen kendi bildiğinden vazgeçmyen başkan;Kulübü adı şike tapelerinde geçen Zafer Tüzün ve Hakan Şirin’e teslim etti.Tüm transferleri bu ikili kendi havuzlarındaki futbolculardan yaptı..Yabancı transferleride kendisi yapan Zafer Tüzün 4.haftada görevden alınıp gönderilince sonuç yine fiyasko oldu.

Devre arasına giderken Tugay Kerimoğlu ile anlaşan başkan Şimşek bu defa da menajer Sedat Yeşilkaya ile yola düştü.Yine Urfa’da spor kamuoyu ayağı kalktı menajerden sportif direktör olmaz ama başkan yine bildiğini okudu menajer Yeşilkaya’ya transfer yetkisini verdi paralar yine boşa harcandı.Çok zaman geçmedi Yeşilkaya’da gönderildi ardından Kerimoğlu’da.

Yanlışlar kervanı yine bitmedi ligin bitimine 6 hafta kala bu defa Süha Sidal ceo olarak göreve getirildi.Urfasporun bu süreçte ceo ihtiyacımı vardı ,Süha Sidal’da diğerleri gibi cebini doldurup gidecek mi onunda bağlantılı olduğu menajerler varmı? mesala Metin Korkmaz ile alış verişi olduğu ne kadar doğru? O da diğerleri gibi olursa ne yapabliriz 4 hafta sonra onuda mı gönderirsiniz.

Urfaspor neden alay konusu oldu onu yazmaya kalksam sayfalar yetmez malum TRT yorumcusunu mu desem, sosyal medyada urfalı olmayan ama futbol piyasasında ve basında yazan çizen mi desem artık kimseyle tartışacak yada savunacak bir gücümüz kalmadı.



Gelinen süreçte suçlu kim?.

Elazığsporu ,Kayseri Erciyesi süper lige çıkaran Osmanlıspora süper lig finali oynatan Osman Özköylü’mü ?.

Akhisarda başarıdan başarıya koşan İstanbul Büyükşehir Belediyesporu süper lige taşıyan Cihat Arslan mı?.

İşleri zaten menajerlik olan ekmek paralarını bu yoldan kazanan menejerler mi?.

Tek çıkarları Urfasporun başarısını görmek isteyen “menfaatsiz ,çıkarsız” sayısı azda olsa spor yazarları yorumcular mı?.

Suçlu kim belli bunu sizde biliyorsunuz.Bu saaaten,bu kadar yanlış ve yara’dan sonra başarılı olmanız imkansız. Takımı ligde bırakıp sezon sonunda da sizin görevi bırakmanız hem sizin için hemde Urfaspor için en doğru karar olacaktır.İstanbuldan uzaktan kumanda ile futbol takımı yönetilmiyor bunu hep birlikte yaşadık gördük.Bu güne kadar verdiğiniz emekler için teşekkürler.Ama Urfa’yı ve Urfasporu gerçekten seviyorsanız gitmeden son bir iyilik daha yapın takıma verdiğiniz paraları firmanızın 3.5 yıllık reklam bütçesi olarak kabül edip alacağınıza çizgi çekin ama dediğim gibi Urfasporu gerçekten çok seviyorsanız yoksa böyle büyük bir rakamı sizden bağışlamanızı istemeye hakkımız yok.



Sorun belli peki çözüm nedir?.

1.Takım ligde kalırsa hiç beklemeden Urfa’da ve Urfa dışında yaşayan spordan özellikle futboldan anlayan kişilerle konsey oluşturup Urfasporun geleceği çalıştay yapılarak ele alınmalı.Bu işe Bakan Faruk Çelik,Büyükşehir belediye başkanı ve diğer merkez ilçe başkanaları öncülük etmeli..

2.Olmazsa olmaz kalıcı gelir. Öncülük görevini üstlenenler hemen bu çalıştayda gerekli işlemleri yapıp yılların sorununu çözüme ivedi bir şekilde radikal kararlar alıp kulübü kalıca gelire kavuşturmalı.

3.Alt yapı akademi.Genç nüfüsun 700 bine yaklaştığı Urfa’da alt yapı akedemi yine bu çalıştayda işi bilen kişilerden sunum alıp hemen hayata geçirilmeli.

4.PTT 1.lig marka bir lig hep dile getirildi Urfasporun bu ligde olamsı bile önemli 2 sezon bu lige sağlam temel atıp 3.sezon hedef süper lig olmalı.

Bu yazdıklarımın tamamı bir Urfa evladı ve Urfaspor sevdalısı olarak menfaatsiz çıkarsız tek amacı memleket adına doğru işler olmasını isteyen memleket çocuğunun sesidir.Kişileri ve kurumları karalamak kesinlikle aklımın ucundan bile geçmemiştir.

Herkese Saygılar.

Ekleme Tarihi: 16 Nisan 2016 13:27

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Yorumlar

Bu Habere Toplam 2 Yorum Eklenmiştir.

cadı kazanı müslüm görgün

benim yorum yapmama gerek yok kardeşim MURAT ŞAHİN ŞAHANOĞLU bütün sorunları en ince ayrıntılara kadar dile getirdi.benim TRAKYADAN yorum yapmama gerek kalmadı zira görüşlerimiz ve tepitlerimiz aynı.SAYGI VE SELAMLAR
09/05/2016 11:18

Futbolda basari zaman ister,,, mehmet

Samimiyetle fikirlerinizi ifade etmissiniz,,Futbolda basari icin SABIR ve ZAMAN gerekli,,PARA tek basina YETERLI degil,,Bircok orneklerini hep beraber goruyoruz,,URFA KAMUOYU SABIRSIZ,,iki mac kaybedilince teknik adam gonderilsin kampanyasi baslatiliyor,,vede sonuc ortada,,,
19/04/2016 17:07

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  24 Nisan 2024