Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Hancılar Yolculardan Hesap Soruyor

 

Bu memleketin insanı şehrine hizmeti edeni 100 yıl geçsede unutmaz. Aynı şekilde hainlik ve nankörlük edenide asla unutmaz.

Tek sosyal etkinligimiz sevdamiz Urfaspor'da 3 sezon önce başarılı bir yönetim lav edilerek daha güçlü paralı bir yönetim iş başına getirildi niyet fikir doğru olabilir ama gelinen noktada başarı yok ise kulüp bilmem kaç milyon borçlu ise futbolcu alacağı için bilmem nereye başvuruyor ise aynı ligde mücadele eden iddaalı rakipler yönetimlerini oluşturup transferlerini bitirme noktasına getiriyor ise biz hala yönetim kaldı gitti veya devam edecek sorularını soruyorsak bir degil birkaç yerlerde yanlışlar var demektir. Amacım kimseyi suçlamak karalamak değil mevcut Yönetim içinde tabiki fedakarlık edip tüm enerjisini ekonomisini bu işe harcayan insanlar var eyvallah ama belirsizlik en kötü süreçtir hergün basında farklı isimler dönüyor bu hoca geldi falan hoca gelecek bunları sosyal medyadan duymak yerine kulüp yetkililerinden yani resmi ağızdan duymak daha dogru olmaz mı? .

Beni haftalardır yüzlerce Urfaspor sevdalısı arkadaşlarım arıyor onlarda bana sitem ediyorlar neden yazmıyorsunuz neden Urfaspor yönetimini eleştirip gündeme getirmiyorsunuz diyorlar.

Haklılar ama maalesef bizimde onlara verecek cevabımız yok.Ama herkeste çok iyi bilirki bizim kimseden ne korkumuz nede menfaatimiz var.Çünkü on binlerce Urfaspor taraftarı aynı fikirde birleşirken yönetim ile yakın temas içindeki bazı isimlerin her şeyi süt liman göstermesi bu insanlarıda çileden çıkarıyor.

Soracak yazacak çok şey var ana başlıkla soracak olursak ; 1.Fethi Şimşek yönetimi 3 sezondur ne kadar para harcadı,

2. Belediyelerden , Valilikten, iş adamlarından bakan Faruk Çelik'ten kısacası Urfaspora kimler ne kadar para yardımı yaptı?.

3.Urfaspor yönetimindeki yöneticiler Urfaspor'a ne kadar para verdiler, ne kadarı borç ne kadarı hibe.Borç verenler yönetimden ayrılırken bu alacaklarını Urfaspor'a hibe edecekler mi?.

4 .Tüm yapılan hibeler,çekilen krediler, harcanan paralar toplanıp çıkarılırsa Urfasporun net borcu ne kadar?.

Daha sorulacak çok soru var ama bu süreçte bunların cevabını alabilirsek gerisi kendiliğinden açıklık kazanacak. Şimdi Urfa daki spor kamuoyunun beklentisi yönetimin bir basın açıklaması yapıp bu soruları cevaplaması.

Ama bu cevapları size yakın Ahmet,Mehmet ile sosyal medya yolu ile paylaşmak yerine tüm basın mensuplarını davet edip bir basın açıklaması ile veya tüm basın kuruluşlarına mail yolu ile paylaşmanız hem sizin için hemde basın temsilcileri için daha saglıklı olacaktır.

Kuruluşundan bu yana Urfaspor'a emek veren tüm yöneticilere teşekkür ediyorum, aynı şekilde 3 sezondur şampiyonluk parolasıyla görevi üstlenen Fethi Şimşek yönetiminede teşekkür ediyorum.

Özellikle bir şey daha belirtmek isterim; yarın bu yönetim, öbürgün başka yönetimde çekip gidecek tıpkı 3 sezon önce başarılı Saraçoğlu yonetiminin gittiği gibi , fakat bizler yani Urfaspor'lular hep burda hep takımımızın yanında olacağız.

Yıllardır Urfasporun iç dış tüm maçlarını büyük özveri ile takip eden ve kalbi Urfaspor için çarpan menfaatsiz çıkarsız takımını destekleyen gerçek Urfaspor'lular teşekkürün en buyügünü hak edenlerdir.

Çünkü onlar Han'ın gerçek sahipleri ve yolcuları ugurlayanlarıdır. Urfaspor Han,Urfaspor taraftarları Han'cı,Urfaspor yöneticileri yolcu.Hancılar yolculardan cevap bekliyor. Her şey Urfa ,her şey Urfaspor için.

Ekleme Tarihi: 27 Haziran 2015 21:58

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024