Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

KRAL ASLAN VE KOALİSYON

 

Kral aslanın sevk ve idaresindeki ormanın birinde bütün canlılar mutlu, mesut şekilde hayatlarına devam etmektedirler… Günün birinde bu ormana bir tilki, bir çakal, bir sırtlan ve bir akbaba gelmişler. Ormanlar kralı aslanın talimatıyla orman sakinleri bu yeni gelen arkadaşlarının ormana yerleşmeleri için ellerinden gelen her türlü gayreti göstermişler ve yeni gelenler de kısa sürede yeni ortamlarına uyum sağlamışlardı.



Aslan fıtratı gereği bazen tebasını korumak için kan döküyor, bazen de kendisinin ve tebasının karnını doyurmak için avlanıyordu. Herkeste bu durumdan son derece memnundu, çünkü başlarında aslan gibi bir kralın olması onların güven içinde yaşamalarını sağlıyordu.



Ormanın yeni sakinleri olan tilki, çakal, sırtlan ve akbaba da fıtratlarının gereğini yapıyor ve orman sakinlerinin kafalarını karıştırıyorlardı. Yok efendim, aslan diğer orman canlılarını öldürüyormuş, kimseye yaşam hakkın tanımıyormuş vs.



Derken orman sakinleri, aslana karşı seslerini yükseltemeseler bile yavaş yavaş homurdanmaya başlıyorlardı. O güne kadar önce yaşadığı ormanı sonra tebasını daha sonra şahsını düşünen kral aslan maruz kaldığı bu duruma son derece üzülür ve artık avlanmayı bırakır.



Fakat işi gücü ortamı karıştırmak, toplumda gerginlik ve huzursuzluk çıkarmak olan ormanın şer odakları bu sefer, aslanın yaşlandığını artık avlanmaya bile çıkamadığı, krallık vasfını yitirdiği dedikodusunu yayıyorlardı… Aslan sabrının tükendiği birgün şer ittifakının akıl hocası olan tilkiyi bir pençe darbesiyle öldürür ve tilkinin öldüğünü duyan art niyetli arkadaşları ormanı terk ederler. Onların kaçmasıyla birlikte orman eski mutlu ve huzurlu ortamına yeniden kavuşmuş olur.



Şimdi gelelim ülkemizin içinde bulunduğu duruma; geçen hafta bir seçim yapıldı. Seçmenin sandığa yansıyan iradesinden başta AKP’liler olmak üzere birçok kesim memnun olmadı. Koalisyon ülkenin tek çaresi ve düne kadar milliyetçiliği ayaklarının altına almaktan çekinmeyen AKP şimdi tek çarenin MHP ile koalisyon yapmak olduğunu kabullendi.



Ülkenin ve Türk milletinin üstün menfaatlerini korumak ve 13 yıldır oluşan tahribatı onarmak için yeni oluşacak hükümette mutlaka kırmızı çizgileri garanti altına alınmış MHP’nin bulunması gerçeğini herkes net bir şekilde görmüştür.



Ama buna rağmen bir taraftan AKP’nin üç dönem kuralına takılarak meclis dışında kalan ağır ağabeyler olası bir erken seçimi yeniden meclise girebilme umudu olarak görmekte diğer taraftan 17-25 Aralık olayına adı karışan zanlılar ve çözüm sürecini sürdürme gayretinde olan kesimler MHP’nin hükümet içinde bulunmaması çareler aramaya başlamışlardır.



Çünkü çok iyi biliyorlar ki, MHP’nin içinde bulunacağı bir hükümet yolsuzluk, hırsızlık ve bölücülük yapanlara gereken cezayı verecek, Kandile operasyon düzenleyerek toprağımıza göz koyan teröristleri toprağa gömecek, Suriye’de ve Irak’ta ayak altında kalan Türkmenlere yardım elini uzatacaktır.



İşte bu sebeplerden dolayı MHP’li bir koalisyonu istemeyen şer odaklarına karşı en çok ülkücülerin dikkatli olması gerekmektedir. Buradan bütün ülkücülere sesleniyorum, AKP eğer bir koalisyon hükümeti kuracaksa, ülkemizin ve Türk milletinin ali menfaatleri için bu koalisyonun ortağı MHP olmalıdır. Aksini düşünmek milletimizin geleceğini karartmaktan başka bir işe yaramayacaktır.



MHP’ye oy veren 7,5 milyon seçmenin ve bütün ülkücülerin hiçbir bilgi kirliliğine itibar etmemesi, her türlü dedikoduya kulaklarını kapatması partisine ve dürüst liderine güvenmesi elzem bir hal almıştır.



Madem ki, güvenip oyumuzu vererek Dr.Devlet BAHÇELİ’yi temsilcimiz seçtik, şimdi Devlet beyin onurlu ve dik duruşuna yaraşır şekilde vereceği kararların arkasında olmak ülkücü terbiyenin bir gereğidir. Ülkücü terbiyeden nasibini almamış olanlar ise yukarıda anlattığımız kral aslan kıssasından ibret almalıdır.

Ekleme Tarihi: 14 Haziran 2015 10:13

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  29 Mart 2024