Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Missisipi Gibi Algılanınca

 

NİSSİPİ MİSSİSİPİ GİBİ ALGILANINCA..!

Urfaya Nissibi köprüsü yapılmış ve sanırsınız ki Nissibi değil de Missisipi köprüsü yapılmışçasına bir tantana ve bir minnet ve şükran duygusuyla paspas olma halini yaşayan bazı insanlar..

Beyler siz bu minnet ve şükran duyan kafayı bırakmadıkça, sizin vergilerinizle kamu kaynaklarından yapılan harcamalarla yapılmış olan her projeyi size sanki babalarının parasından hayır işlemiş gibi sunmaya devam edeceklerdir...Güzel kardeşim bu senin paran ve senin paranla sana yapılan bir işe neden böylesine teslimiyetçi bir anlayış ile övgüler diziyorsun ki..?

Bu ülke de 13 yıldan bu yana oylarınla iktidar yaptıkların ve harun gelip karun kadar zenginleşenlerin ve deveyi havuduyla götürenlerin , çalmaktan ve çırpmaktan fırsa t bulup da göz boyamak için yaptığı bir işe neden bu kadar övgü diziyorsun ki..? Verdiğin kayıtsız şartsız rekor destekle , onların karunlaşmasının yolunu açtığını ve saray sahibi yaptığını biliyor musun..? Peki sen verdiğin bu rekor desteğin karşılığını da ne aldın..? Bunun çok daha fazlasını hak etmişken, ağzına çalınan bir parmak bala yatıp kalkıp şükredersen bu memleket hak ettiği projeleri ve hizmeti alabilir mi..?

Unutma sevgili kardeşim verdiğin desteğin yanında sana gelmeyen hizmetin beş on katı Kayseri'ye ,Konya ya Maraşa ve Antepe giderken , sen bu teslimiyet içinde hakkını aramak yerine sürekli şükür etmeyi ve yağ çekmeyi görev saydığın için hiç bir zaman hak ettiğin hizmeti ve desteği göremeyeceksin...! Aslında senin bu teslimiyetçi ve aşırı şükür halinden cesaret alanlar da memleketin başına başkanı Maraştan...bakanı da Bursadan getirmiş olmaktan geri durmayacaktır..!

Lütfen söyler misin..?
Madem Urfadan bakan olacak çapta bir insan yok ise şayet, neden milletvekillerini üç dönem boyunca bakanlık yapamayacak şahsiyetlerden atamayı görev bildiler...? Neden bakanlık yetisine ve becerisine sahip olacak bir Urfalıyı 13 yıllık iktidarları döneminde aday göstermediler..?

Bu bile Urfa'ya ve Urfalıya hakaretin danıskası değil midir...? Urfaya yapılan tüm bu hoyratlığın, haksızlığın ve adam yerine koyulmayışının altında yatan gerçek ; Senin kayıtsız şartsız desteğin ve haketmeyenlere verdiğin payedir..! İşte bu nedenle sen bu kafaya devam ettikçe de hiç bir dönem hak ettiğin saygıyı ve hizmeti alamayacak ve de sadaka kültürü ile seni köleleştirmeye devam edeceklerdir..! Ama sen istersen şayet ve verdiğin desteğin karşılığını almak için uyanırsan, şimdiye kadar böyle gelen düzen böyle gitmeyebilir...Bunun için yapman ve bilmen gereken şey ; Bu ülkenin kaynaklarının kimsenin babasının malı olmadığını bilmen ve hak ettiğin hizmeti ve de kıymeti almak için , seni bugüne kadar aldatan ve adam yerine koymayanlara sandığa giderek , onları kendine getirecek şamarı vurmandır..!

Evet bir kez olsun bunu yapmayı akleder ve cesaret edersen bilesin ki bundan sonra hiç bir işbaşına gelen iktidar seni aldatmaya ve hakir görmeye cesaret edemeyecektir..! İşte şimdi top senin ayağında kardeşim ya topu filelere gönderecek ve kaderini değiştirecek hamleyi yapacaksın, ya da topu taça atarak teslimiyetçi ve köleci anlayışına devam edeceksin..! Söz de karar da senin..

SELAM VE SEVGİLERİMLE

Ekleme Tarihi: 22 Mayıs 2015 13:23

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024