Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

URFASPOR İÇİN SON VİRAJ

 


Efendim merhabalar.
Şanlıurfasporumuz deplasmanda Giresunspor ile golsüz berabere kalınca, sahasında Karşıyaka’yı 5-1 gibi farklı bir skorla yenen Alanya spor ile puan puana son üç haftaya girdi.


Pazar gün saat 18.30 da GAP Arenada konuk edeceğimiz Alanyaspor ile play off yolunda son virajı kayıpsız atlatırsak, süper lige çıkma iddiamızı sürdüreceğiz. Şayet berabere kalırsak, play offa katılacak takımlar son hafta son düdüğe kadar belli olmayacak .
Bu haftaya gelinceye kadar şöyle oldu, böyle oldu diyerek hayıflanmanın yeri ve anlamı yok. Olan olmuş bir kere. Biz öncelikle bu Pazar saat 18.30 da, Gap Arena da Alanyasporu yenmeliyiz ve yolumuza rahat adımlarla devam etmeliyiz.


Şanlıurfaspor son 3 maçına çıkarken en büyük destekçisi olan sarı yeşile gönül vermiş taraftarlarının desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duymaktadır.
Biz taraftar olarak Pazar günü saat 18.30 da Gap Arenada yerimizi alarak, takımımıza olan desteğimizi göstermeliyiz.
Her şey bitmiş midir? Hayır.
Süper lig için şansımız devam ediyor mu? Evet.
Play offtan süper lige çıkabilir miyiz? Neden olmasın.
Hiçbir başarı başlanmadan kazanılmaz.


Önce Alanya sonra Bolu deplasmanı ve Şampiyon olarak sahamıza gelecek olan Kayseri maçlarından kayıpsız ayrılmalıyız. Daha sonra play off maçlarını kayıpsız atlatıp, şansın da sarı yeşil forma giydiği günlerde Şanlıurfaspor süper lige çıkabilir.


Bunun için, takımdaki her futbolcumuz artık iki kişilik gerekiyorsa üç kişilik oynamalıdır. Formalarını alınlarının terleriyle sırılsıklam etmelilerdir. Teknik heyetimiz için hata yapma lüksü bulunmamaktadır. Telafisi imkansız haftalara giriyoruz artık.
Biz taraftar olarak üzerimize düşen görevi yapalım ve sahadaki aslanlar gibi oynayacak olan sarı yeşilli ceylanları son dakikaya kadar destekleyelim.


Haydi Şanlıurfalılar, haydi Şanlıurfasporlular,Pazar günü saat 18.30 ne olur kimseye söz vermeyin. Tribünden takımımızı destekleyelim.
Ligin ilk devresinde Alanya’daki maçta, artistik hareketlerle iki oyuncumuzun kırmızı kart görmesini sağlayan Efecan ile Ahmet’e buradan bir çift lafım olacak.


Size bir şey söylemeye bile gerek duymuyorum Efecan ve Ahmet. Sadece Mustafa Kemal’in bir sözünü hatırlatıyorum.”Ben sporcunun zeki, çevik ve yanı zamanda ahlaklısını severim.” Futbolculuğunuz iyi olabilir, zeki de olabilirisiniz. Ancak ahlak konusuna gelince,tam burada kocaman bir soru işareti koyarım.
Özde taraftarlık nasıl olurmuş herkese gösterelim.
Sahi passolig kart sayımız kaç oldu? Tam tamına Çarşamba günü (bugün) saat 15.30 itibariyle passolig kart sayımız 9351.


Haa diyeceksiniz ki Gap Arenaya bu sayıdan daha çok taraftar giriyor. Eeee plakalarımızın sonunu nasıl 63 ile bitirerek sözde Urfalı oluyorsak, Gap Arenaya da üç büyüklerin pasolig kartını çıkartarak giren sözde Urfasporlular da oluyor işte.


Bize, söze gelince işkembeden konuşan sözde Urfasporlular değil, bağda piknikte mangal yakmayı tercih eden közde Urfasporlular değil, aslanlar gibi takımını desteklemek için Gap Arenaya gelen özde Urfasporlular lazım.
Pazar günü saat 18.30 da yok bağdaydım, yok mesire alanındaydım, yok misafir geldi, yok ayağım ağridı…
Geçin bunları ve son üç hafta takımımıza sahip çıkalım.
Efendim görüşmek üzere.

Ekleme Tarihi: 06 Mayıs 2015 15:56

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024