Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

PLAY-OFF ŞANSINA..

 

Şanlıurfasporumuz bugün Play Off şansının devam etmesi için mutlak yenmesi gerektiği bir maçı zaman zaman zorlanmasına rağmen rakip Bucaspor 10 kişi kaldıktan sonra farka giderek önemli bir galibiyet aldı..

Osman Hoca bugün oyuna 4-4-2 sistemle başladı ve Sahaya Abdulkadir Özgen ve İbrahim Yılmaz ikilisini ileride oynatarak bence en isabetli bir karar aldı. Baktığımız zaman Defansa Onur-Ve Hüseyin Tok ile Sağda Ekrem Solda Hakan Orta sahada Kenan ve Gökhan Alsan Kanatlarda ise Volkan ve Serdar Eylik forvet hattında ise zaman zaman dönüşümlü olarak İbrahim ve Abdulkadir Özgen yer değiştirerek oynadılar fakat ben İbrahim Yılmazı yeterli görmedim çok istedim şans verilsin diye ama bugün o şansı iyi kullanmadı bu oyuncumuz.

Volkan Okumak çok iyi oynadı en azından kendi kanadını kullanırken olumlu toplar attı daha 5 dakikada Serdar’a çok iyi bir pas çıkarttı ama bu oyuncumuz çok kötü vurdu. Ben Zenke ve Kubilay olmadığı için biraz sıkıntılı idim ama futbolcularımız bu oyuncuların yokluğunu aratmadılar.

Kalecimiz Fevzi Osman Hoca geldikten sonra kendini adeta yeniden buldu ve çok iyi oynamaya başladı inşallah bu performansı devam eder. Abdulkadir Özgen çok güzel bir gol attı inşallah üzerindeki bu şansızlığı bu gol ile atar ve istediğimiz golleri kalan 6 maçta atar. Artık ligde kolay maç yok kalan 6 maçımızda bir final inanarak isteyerek ve kazanma arzusu ile mücadele edersek ben bu 6 maçı da alacağımıza inanıyorum inşallah yanılmam.

Ama bu hafta Altınordu ile oynayacağımız ve çok zor geçeceğine inandığım bu maçı alırsak sanırım diğer maçlarımız bu Mac kadar zor olmayacak ama ben bu zor ve önemli karşılaşmalarda hem Futbolcularımıza hemde Teknik Yönetime inanıyorum inşallah oyuncularımız bizi mahçup etmez.

Bazı Taraftarlarımız özellikle sevdiği oyuncuları sahada görmek için zaman zaman tezahürat ederek kulübeye etki etmeye çalıştılar ve Yardımcı hocalar ile tatsız bir olay yaşandı bu bizim taraftara yakışmıyor Teknik Yönetim ve Osman Hoca bu işi herkesten iyi yapıyorlar bu tür hadisler Şanlı taraftara yakışmıyor dilerim bir daha olmaz.

Bir sözümde Tff yetkililerine artı hava sıcaklığının saat 13-30 da 25-30 derecelere çıktığı bu mevsimde ne akla hikmetse gündüz saati maç oynatmak kimin fikri ise ben kınıyorum rakiplerimiz gece maçı oynarken bizim bu sıcak bölgede hemde gündüz en sıcak saatte maç yapmamız akıllara ziyan dilerim bir daha olmaz

Bu konu ile iligili Şanlıurfaspor yönetimini TFF yetkilileri ile en kısa zamanda görüşerek ve konuşarak haledilmesi lazım diye düşünüyorum aksi taktirde işimiz çok zor olacak zaten bu hafta oynayacağımız Atınordu maçı İzmirde biliyorsunuz orasıda artık sıcak 25.04.2015 Cumartesi saat 14-00 de oynanacak yazık ediyorlar bu takıma inşallah bu kararlarını tekrar gözden geçirirler.

Bugün her şeye rağmen sıcak hava ve piknik için ideal bir gün olmasına maça gelen yaklaşık 4 bin taraftara bu güzel galibiyeti hediye ediyorum gelmeyenlere ise sadece sitem ediyorum taraftarlık bu değil Belki de tarihinde ilk defa Süper lige bu kadar yaklaşan bir takıma sahip çıkmak herkesin görevi diye söylemek istiyorum.

Önümüzde ki Hafta oynayacağımız Altınordu maçında Takımımıza başarılar diliyorum.Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.

Ekleme Tarihi: 20 Nisan 2015 14:00

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024