Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Bankalar Ya Zımbalar,Ya da Kakalar!

 

İster yoğun bakımda, ister yoğun iş ortamında olun, ister hesabınız olsun, ister olmasın, yerli yersiz bilinmeyen cep telefonundan arayan, kim olursa olsun, aranan kişiyi , endişe, umut , korku karışımında , kuşku dolu bir heyecan sarmada. Sizin cevap vermenize nefes aldırmadan, Yap işlet Bankasından arıyoruz. Falan kes oğlu falan kesle mi görüşüyoruz? “Evet” ini beklemeden, “Efendim sizin için çok cazip bir kampanyamız var. Bu kampanyadan sizde yararlanmayı düşünüyorsanız…” ‘düşünüyor, düşünmüyorum’ yanıtına kalmadan , yakaladığı elin avuç içinde, gördüğünü nefeslenmeden , ağzı sakızlı Çingene fal bakıcısı tiplemesinde bilgilendiren , Yapı İnşaat Bankası müşteri hizmetleri servisi olmaktan çıkıp , müşteri eziyeti hizmet servisine dönüşmede. Gün boyu birden fazla başka bankalarda yoklama çekince, erkeksen helak olmadan arayan bankanın ismini zihninde karıştırmadan tut tutabilirsen .

- Kurum çalışanı. çalan telefonunu, hayırdır inşallah dua hasa nesiyle açtı. Karşı taraf “Efendim bankamıza hoş geldiniz.” demesiyle, kurum çalışanı , karşı konuşmacıya, kan davalısını yakalamış gibi intikam dönüşü yaparcasına müşteri servisine hemen den baskına geçerek “Ben hoş geldim ama sen hiçte hoş gelmedin. TÖVBE ET BANKASI Sizin işiniz düşence hemen beni nokta atışında buluyorsunuz . Benim işim düşende niye sizi karşımda bulamıyorum. en ufak problemim olanda , ilgili banka personeline soruyorum. başka servise, başka servis, müdüre, müdür, genel merkeze, genel merkezi arıyorum booool bool müzik dinletmekte. Sekiz Milyon kredi aldım . borcum kalmadı. Başka banka yüz elli liralık bir borcum olduğunu söyledi. Bütün bankaları çizgi film gibi dolaşmaya başladım. Tövbe Et Bankası hesap kesim listesinde bu borcun olduğuna dair tarafıma hiçbir bilgi vermiyor. Sekiz milyarı ödedim. 150 TL gizli borç yüzünden benim kredi notum sıfırlanmakta. Şehir merkezi bankanızdan aldığım borcun taksitini ödemeye gidiyorum. İki bankanız arası birkaç durak mesafesinde “Ödeme yapmak için merkez bankasına gidin. Merkez bankamıza ödeyin yoksa havale ücreti almak zorundayız.” Oysa aynı müşteri, aynı banka, aynı hesap ,aynı borç neden bu kadar kısa mesafe ücretine tabi tutuluyoruz?”

- “Vahvah Bank’a Maaşımı almaya gittiğimde, her ayın maaş gününde , ATM’lerden illa biri, süresiz arızalı hizmeti vermekte . Maaş ödenme günü, tatil gününe dek geldiğinde, banka kapalı. Acil durumlar için nöbetçi görevli yardımcı bir personel yok. Bayramlarda ATM on liraya göre ayarlanmış, üç yüz liradan fazla ödeme yapmıyor. Maaşımı alana kadar oğlumun oğlu oluyor. Sıradakiler ise rahatlıkla saç ,sakal, tıraşı olmaya gidip geliyor. ATM’den maaşımı çekme uğruna, bayramı VAHVAH BANK ATM SİNDE GEÇİRİYORUM. Oysa ilimiz ziraat bank ATM’leri kusursuz çalışmada. Kredi kartı istiyoruz, Gelen kredi kartı , normal değerde, üzeri banka logolu bir cüzdan içinde yollama nezaketini bile görmüyoruz. İflaslık müşteri borcunun, yüzde kaçını devlet karşılar.? Borcunu yeniden ödeyebileceği seviyede yapılanması hakkında , iflaslık borçlu müşteri bilgilendirilmiyor. Hiç birinize güvenim yok. Bundan sonra tüm bankacılık işlemlerimi de sıfırlıyorum. Bir daha da aramayın!” Karşı muhatap , “Konuşmanız kayıt altına alınmada ilgililere iletilecek.” “Kamu çalışanı İlginizi de alakanızı da istemiyorum. ilginizi de alakanızı da benden kesin…

- “OLTA UCU KADAR YEM VERİYORSUNUZ, GÖVDEMİZİ YİYORSUNUZ…”

- Başta Dedik ya …..!

- BANKALAR YA ZIMBALAR YADA KAKALAR

Ekleme Tarihi: 18 Mart 2015 11:45

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  20 Nisan 2024