Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

SİYASETİ KİRLETMEYİNİZ..

 

AK Parti'de Milletvekili aday adaylığı başvuruları tamamlandı. Gözler bu partide hafta sonu yapılacak olan teşkilat yoklamasına çevrildi.

Şanlıurfa'da 32'si kadın, 45 Engelli, 70 aynı Aşiret ve aileden, 15 Yeni ve eski Milletvekili, 50 Her dönem aday adayı olan isimler ve Bürokratlar, ve yaklaşık 20 kişinin ikinci tercihlerini Şanlıurfa yazan toplamda net sayısı belli olmamakla birlikte 290 olduğu açıklanan isim aday olmak için mücadeleye başladılar.


Aday adayları 1 Mart'ta kapalı Spor Salonu'nda 10.00- 16.00 saatleri arasında yapılacak parti içinde birbirleriyle yarışacak. Teşkilat içinde eğilim yoklaması yapılacak. Genel Merkez, eğilim yoklamasına kimlerin katılmayacağını genelge ile duyurdu.
Genelgeye göre AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Halil Özcan,Seydi Eyyüpoğlu, Emin Önen,Kerim Gök ve Zeynep Armağan Uslu, ve AK MKYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Prof.Dr.Mazhar Bağlı,Faruk Koyuncu, Eski Vekiller Zülfikar izol, Halil Çelik, Atilla Maraş,Müfit Yetkin,Mahmut Kaplan ve Ramazan Başak ile Ak Parti İl Başkanlığına yeniden aday olmayan Yusuf Eğilmez temayüle tabi tutulmayacaklar.


AK Partinin en iyi sonuç aldığı illerin başında yer alan Şanlıurfa yine bir rekor daha kırdı. İstanbul ve Ankara'nın dışında Şanlıurfa 3. oldu. Genel Merkez ve Şanlıurfa teşkilatı seçim öncesi iyi hasılat elde etti. iki haftalık aday adaylık sürecinde Şanlıurfa İl teşkilatı başarılı bir sınavı atlatırken. İl teşkilatına gelenleri kapıda karşılayan davulcular ile bu davulculardan farkı olmayan 'sözde gazetecilerin' rezaleti aday adayı isimleri siyasete girdiğine pişman etti. Bu konu Urfa basını açısında büyük bir ayıp olarak hafızalarda yer alacaktır...

Aday adaylığı süreci devam ederken, geçtiğimiz hafta içi, Ankara'ya davet edildim. AK Parti Genel Merkezinde başta Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan yardımcısı Nurettin Nebati ve çok değerli bazı isimlerle baş başa görüşmelerde bulunarak fikir alış-verişinde bulunduk.

AK Parti Genel merkezinde yaptığım görüşmelerde,ilk kez tanıştığım bir yetkilinin Urfa'yı çok iyi analiz ettiğini ifade etmek istiyorum. Tanıştığım bu ismin ifadesine göre AK Parti Genel Merkezi, MKYK ve MYK'nın kararları bağlayıcı olduğu için aynı Aşirete mensup, aynı soy ismi taşıyanlar,Kardeşler, Milletvekili , Belediye Başkanları ile direk olarak kan bağı bulunanların alınan karara rağmen adaylık başvurusu yapanlar ve 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi AK Partiye karşı çalışanlar, AK Partinden aday olup seçimi kayıp edenler, kısacası AK Partiye ihanet edenler ön elemede elenecek, ve temayül yoklamasında ve diğer belirleme süreçlerinde değerlendirilmeyecekleri kesin.

Genel merkez tarafından ilk turda elenecek olan bu arkadaşlara tavsiyem şudur. Kendinizi rezil etmeyiniz, siyaseti kirletmeyiniz, kendinize ve bağlı bulunduğunu ailelere yazık ediyorsunuz.Toplumda karşılığınız yok. sadece reklam ve etiket peşinde koştuğunuzu tüm Urfa biliyor. Sizler aday adayı olduğunuz sürece gerçek anlamda Milletvekilliğini yapacak insanlara engel oluyorsunuz, kısacası mevcut Milletvekillerinin ekmeğine yağ sürüyorsunuz...

Son sözüm...

Gerçek anlamda Milletvekilliği kimliğini hak eden tüm aday adaylarının yolu açık olsun...

Ekleme Tarihi: 27 Şubat 2015 11:28

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024