Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Urfaspor Kayseri'den Puan Alır

 

Efendim merhabalar.
PTT. Ligin ikinci yarısı 17.hafta maçları ile yarın (bugün) başlıyor. Şanlıurfaspor devre arasında takıma yaptığı takviyelerle, ikinci yarıda yıllardır özlemini çektiğimiz şampiyonluk hasretine son vermeye çalışacak. Bunu gerçekleştirmek için sadece 18. Hafta kaldı ve bu 18 maçta 54 puandan enaz 44 puan alırsak,71 puanla mutlu sona ulaşırız.
Ben buna geçtiğimiz Pazartesi akşamı Duru Tv ekranlarında Murat Şahin ve Ali Çizmecioğlu ile birlikte hazırladığımız Bölgesel Spor programında 18 zafer haftası dedim.
Programdan sonra birçok sporsever telefonla, maille,mesajla ulaştılar ve 18 zafer haftasını 1800000 Şanlıurfalı hep birlikte,omuz omuza, dayanışma içersinde, aynı hedefe kilitlenmiş olarak ulaşabileceğimizi ifade ettiler.
Şimdi yarın akşam (bugün) Kayseri deplasmanındayız.Kayseri deplasmanından alacağımız bir puan veya 3 puanla Şanlıurfaspor rotasını liderliğe çevirecektir. Kayserispor 31 puanla liderlik koltuğunda rahat değil. Çünkü liderlik koltuğu ateştir. Orada kaldıkça rakipleriniz sizi oradan indirmenin hesaplarını yapacaktır. Şanlıurfaspor ile birlikte, Osmanlıspor, Antalyaspor, Adanademirspor ve Elazığspor sezon sonunda süper lige çıkmanın hesaplarını yapıyorlar. Bu takımlara ikinci yarıda Samsunspor,Karşıyaka ve Gaziantep Belediye’nin de ekleneceğini bekliyorum. Bu kadar iddialı takımın arasından Şanlıurfaspor çok rahatlıkla sıyrılabilir. Yeter ki, hep destek tam destek sloganını unutmayalım.
Kayseri deplasmanından elimiz boş ta dönebiliriz. Ancak bu herşeyin sonu değil.İkinci yarıda Şanlıurfaspor liderliğe oynayacak takımların tamamına yakını ile kendi sahasında oynayacak ve bu fikstür avantajı bizi biraz daha şanslı kılıyor.Osmanlıspor, Kayserispor, Antalyaspor, Alanyaspor, Karşıyaka, Alanya, Samsun, Gaziantep maçlarını içerde oynayacağız ve 12 numaralı gücümüz olan sarı yeşilli taraftarın da desteği ile bu maçlar 6 puanlık maçlar olacaktır.
Şimdi devre arasında alınana futbolcularımızın bir an önce takıma katılmaları ve beklenen desteği sunmaları çok çok önemli. Bu arada takımda kalan Tello, ikinci yarıda gerçek oyununu sahaya yansıtmalı ve bir maestro gibi takımını sahada yönetmelidir.
Adiloviç, Serdar, Bekir bu takıma ciddi katkılar katacağına inanıyorum ve aynı düşüncemi Müslüm ve İbrahim içinde taşıyorum.
Birçok farklı sesler duyduk ara transfer döneminde, “Vay efendim şu futbolcuyu kim tanıyor, şunun futbolculuğu şu kadar.” gibisinden. Yapılan transferlerin başta Cihat Arslan’ın onayı alınarak yapıldığını biliyorum. Cihat hoca kafasındaki kadroyu kuruyor. Ve madem ki Cihat hoca bu takımın teknik direktörü ve bu kulübün yönetimi de Cihat hocaya sonuna kadar destek veriyor. O halde böyle çatlak ses çıkaranlara aldırmayın.Efendim Samsunspor Adiloviç’i bize satmış ta Kari kari’yi almış. Olabilir, Samsun isterse Messi yi alsın beni ilgilendirmez. Benim Adiloviç gibi birine ihtiyacım varsa ben onu alırım. Mehmet Battal, Lualua denildi .Evet yönetim bu iki futbolcu ile ilgilendi. Ama Lualua’nın yeni hocası Hikmet Karaman aynen Sercan konusunda olduğu gibi Şanlıurfaspor’un transferine taş koydu.
Futbolu sadece oturduğu yerden sırf eleştir yapmak olduğunu zannedenlere en güzel cevabı, ben değil,yeni transferlerimiz sahada oynayacakları güzel futbolla vereceklerdir.
“Rotası belli olamayan geminin varacağı limanda belli değildir.” diye bir ifade kullanırız stratejik planlama uzmanlık eğitimi aldığımızda. Şanlıurfaspor’un rotası süper ligdir. Her rotanın dalgalı,fırtınalı kısımları olacaktır.Bu fırtınalı ,dalgalı anlarda, hep birlikte birlik ve beraberlik içinde olarak serin sulara ulaşacağız.
İkinci yarıda Şanlıurfa sarı yeşilli bayraklarla donatılsın, taraftarlarımız pasolig kartlarını şimdiden çıkartsınlar ve Gap Arena’yı rakiplerimizin dizlerinin titrediği için bir arenaya çevirelim.
Bir kez daha yazıyorum, bu sene o sene.
Efendim görüşmek üzere.

Ekleme Tarihi: 22 Ocak 2015 16:01

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  28 Mart 2024