Anasayfa     Günün Haberleri     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024

   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ORTAK DENETİM   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   URFA'DA ERKEN BAYRAMLAŞMA   Z KUŞAĞI..!!!   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   MÜNİR ULUDAĞ VEDA ETTİ   CANPOLAT KIRSALA DEVAM DEDİ   CAMPOLAT Kırsalı İhmal Etmiyor   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   Vali AYHAN'a Teşekküre Gitttiler   URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI  



Site İçi Arama

Röportaj

AKTÜRK-DEMİR RÖPORTAJI

 Tarihi gerçekleri gün yüzüne çıkartacağız.RÖPORTAJ: MÜSLÜM AKTÜRK

Anket

URFASPOR KÜME DÜŞER Mİ?
EVET
HAYIR
FİKRİM YOK

Günün Manşetleri

Günün Fotoğrafı

Önemli Linkler

Hava Durumu

Takım Oynamazsa Yönetimin Suçu Ne

 

FUTBOLCU OYNAMAZSA YÖNETİM NE YAPSIN?
Efendim merhabalar.
Şanlıurfaspor’umuz Gaziantep’te oynadığı Elazığ karşılaşmasında 2 puan kaybetti.
Hemen maçın genel bir değerlendirmesini yapayım. İlk dakikalarda hızlı futbolla başlayan sarı yeşilli ekibimiz, 5.dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Tello ile değerlendiremedi. 23.dakikada İveşia’nın boşa çıkmasıyla topu bir anda önünde bulan Onur düzgün bir kafa vuruşuyla Şanlıurfaspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikasına kadar kalesinde ciddi bir tehlike yaşamayan Şanlıurfaspor, soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda tribünlerdeki herkesin beklediği gibi 2.golü bulacağımızı beklerken, ikinci yarı sahaya çıkan takım ilk yarıdaki takım değildi sanki.
Şanlıurfaspor rakip yarı sahasına girmekte zorlanırken,oyuna girer girmez Gökhan’ın kaptırdığı topla ceza sahamıza girip Bora’nın yanından topu kaleye gönderen Ömer, maç bitimine kadar 3 defa sahaya sedye istedi,yürüyerek çıktı,yeşili her gördüğünde kendini yere attı dakikaları harcadı.
Rakip 1 puana razı bir oyun sergilerken, 3 puan parolasıyla sayha çıkan Şanlıurfaspor’u ilk defa bu maçta ileriye oynamada zorlandığını gördüm.
O maç 3 gün 3 gece devam etseydi, aynı sonuçla biterdi.
Şimdi bu maçla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Tello,Ekrem, Abdülkadir, Gökhan,kardeşim sizler Pazar günü saat 17.00 nerdeydiniz? Kamil Ocak Stadında maçtaydık Mustafa hocam diyeceksiniz.Peki maçtaydınız da biz tribünden niye niçin sizi fark edemedik? Demek ki sahada ayaklı hayalet gibi gezdiniz ya.Sizler transfer paralarınızı alırken nasıl profesyonelseniz, sahaya çıkıp aynı profesyonellikte oynamak zorundasınız. Daha ligin 3. maçı ve şampiyonluğa önce siz futbolcular inanacaksınız yahu. Dakika 88.6 oyuncumuz kendi sahamızda serbest vuruş kullanacağız,6 oyuncumuz kendi sahamızda.Bu ne ya,kim gol atacak, kim rakip ceza sahasına baskı kuracak. Bilseydim,nacar Ahmet abenin babası Şıhe ustayı getirir onu gol atmaya gönderirdim.Arkadaşlar futbol oynayacaksınız futbol. Rakibiniz 0 puanla gelmiş, bu maçtan da puan alamazsa yoğun bakıma girecek kadar kötü oynayan bir Elazığ karşısında, dan dun top oynamaya hakkınız yok. Efendim Gap Arena’da oynasaydık böyle olmazdı. Geç efendim geç. İyi ki Gap Arena da oynamamışsınız bu futbolu,yoksa onbinlerce taraftarınızı kahrederdiniz bee.
Allah bu takımın yöneticilerine yardım etsin hemde iki kere. Hem para ver, hem stres yaşa, hemde futbolcuların sahada bir varlık gösteremesinler. Kolay değil,hiç kolay değil. Futbolcu kardeşlerim alacaklarınız tıkır tıkır ödeniyor,taksitleriniz zamanında yatırılıyor değil mi? Eeee, parayı veren düdüğü çalar misali, bu yönetim size güvendi de sizi transfer etti. Çıkıp aslanlar gibi oynayacak,formanızı alın terinizle ıslatacaksınız ki, taraftar da, yönetim de sizi baş tacı etsin.
Cihat Arslan hocam kariyerine diyecek bir şeyim yok, efendiliğine diyeceğim bir şey yok. Lakin hocam,bizim tribünden gördüğümüzü sen sahanın kenarından göremedin mi.Tello bu takımın penaltıcısı olmaz. Adam Adana maçında kaçırdı,bu maçta niye ısrar ediyoruz. Hem Tello iyi oynamadığı zaman al kenara, kimse sana niye bunu kenara aldın demez. Bize sahada alnından ter damlaları akacak futbolcu lazım hocam. Tekmeye kafa koyacak kadar yürekli futbolcu lazım, gerisi hikaye,masal.
Bu takımı düzlüğe çıkartacak olan yine sensin Cihat hoca. Önünde Perşembe akşamı Kahramanmaraş’ta oynayacağımız, Sivas 4 Eylül kupa maçı var. Pazartesi günü İzmir’de Karşıyaka maçında oynayacağın 11 ve oynatacağın oyun sistemi için ciddi bir fırsat. Elazığ maçında dökülen, Tello, Abdülkadir, Ekrem,Gökhan’ı çek kulübeye, formayı kapmanın kolay olmadığını öğrensinler.
Hem orta sahamızın ortasında sadece Tello oynayacaksa, işimiz bugünden zor. Tello, hızlı oynamadığı müddetçe, topu rakibe kaptırırız.
Göksu nerde,Hüseyin nerde, Youssef nerde,Şenol nerde?Elazığ maçında kulübede oturanlar sahada oynayanlardan daha iyi işler çıkarırdı.
Şimdi diyeceksinizi ki tereciye tere mi satıyorsun Mustafa Gümüş. Estağfirullah. Ben sadece tribünden gördüklerimi ifade ettim. Bunları kale bile almayabilirsiniz. Ama doğru heryerde doğrudur.
Şanlıurfaspor forması ağırdır.Giymek şereftir.
Şanlıurfaspor yönetimi bu taşın altına ellerini koymuşlarsa, bu yola inanmışlarsa, tribünlerden söylendiği gibi.
‘ Bizler inandık, sizde inanın. Bizim için bu maçı alın.’

Önce Sivas 4 Eylül kupa maçından ve ardından İzmir’den puan veya puanlarla dönmenizi bekliyoruz.
Gerçek Şanlıurfaspor’un kim olduğunu oynayarak herkese gösterin.
Görüşmek üzere.

Ekleme Tarihi: 24 Eylül 2014 08:20

Yazarın Diğer Yazıları İçin

Yorum Ekle

Yazdır

Flash Haber

URFA BİR KONAK DAHA KAZANDI

 Taşı toprağı altın değil tarih olan kadim şehir Şanlıurfa'da, uzun yıllardır atıl durumda olan ve kente çirkin bir görüntü veren Hacı Kamil Konağı restore edilerek turizme kazandırıldı.

Köşe Yazarları

Ali ÇİZMECİOĞLU

 

İmam Hüseyin SAVAŞ

 

Op.Dr.Yusuf Vehbi OCAK

 

Mustafa ARISÜT

 

Osman Ataman BİNER

 

Hüseyin GÜZEL

 

Ayten DOĞAN

 

Metin ŞENAY

 

Mehmet CANBEYLİ

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

DENEME

 

Anasayfa     Günün Haberleri     Sitene Ekle     Urfapress Tv     Yazarlar     Foto Galeri     Künye     İletişim  

  19 Nisan 2024