26 Mayıs 2017 08:41

BEN URFALI BAKAN İSTİYORUM

BEN URFALI BAKAN İSTİYORUM

Urfa’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapacak adam yoktur diye ortaya atılan dedikoduları destekleyen sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleri ne kadar yanıldıklarını artık her fırsatta dile getiriyorlar.


Ve bu pişmanlığın telafisi için Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni kabine revizyonunda ,%72 evet oyu çıkaran Urfalılar’ın kendi evlatlarından birisinin bakan olmasını istiyor. Nedenlerini de şöyle sıralıyorlar; Urfalı bir bakanımız olsaydı Şanlıurfaspor küme düşmezdi.


Urfalı bir bakanımız olsaydı 1.sınıf tarım arazileri imara açılmazdı. Amatem hastanesi çoktan kurulmuştu. Atıl durumdaki eski tıp fakültesi ve eski çocuk hastanesi kaderine terkedilmezdi.

Enerji sorunu Viranşehir-Ceylanpınar-Siverek ovalarının sulanmasıyla beraber birçok sorunumuz çoktan çözülmüş olurdu. Ve vatandaş aynen şunu söylüyor; Kasım Gülpınar, Eşref Fakıbaba, M.Ali Cevheri gibi isimler rahatlıkla bakanlık yapacak düzeydeler. Bu şehrin sorununu sorunu yaşayan insan çözer.


Sn. Faruk Çelik’e yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor bu bayrağı Urfalı vekillerden birine devretmesini Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’dan istirham ediyoruz.

Urfa’da bir anket yapılırsa yukarıda saydıklarımın doğruluğu anlaşılacaktır.