05 Mayıs 2017 14:19

Çıkmayan Candan Umut Kesilmez..

Urfaspor bugün yaşadığı sıkıntılı süreci geçen sezonda da yaşadı. Böyle zor süreçlerde krizi atlatmak için daha sağduyulu ve birlik beraberlik içinde olmak lazım.



Karamsarlığa kapılmayalım daha oynanmamış 3 maç var.Sadece Urfaspor değil: Adana Demir, Manisa, Samsun,Bandırma,Antep Belediye ve Mersin kulüpleri de diken üstünde ve kriz yaşıyor.



Sakin olan doğru adım atan ligde kalacak.Şimdi ah vah etmek,eleştirmek,vurmak kırmak zamanı değil.Kalan maçlar için neler yapabiliriz onları düşünüp kafamızı bunlara yormalıyız.



Boluspor ve Manisa deplasmanları çok kritik, Boluspor ilk 6 içinde kalmak için maça asılacak ama bizde ligde kalmak için savaşacağız.



Manisaspor Altınordu , Pazartesi Balıkesir ile oynayacak bu iki maçtan 3 puan çıkarırsa 36 puanda olacak ve rahat bir nefes alacak.

14 mayısta oynanacak Manisaspor,Urfaspor maçı düğümün ilk halkası olacak.Rahatlamış Manisaspor karşısında alacağımız 3 puan ve son hafta Elazığspor maçında tüm Urfa halkının desteğiyle var olmak yada yok olmak maçında 3 puanı taraftarlarımız ve futbolcularımız alacak.



Buna inanalım başarmak inanmakla başlar bizler bu güveni bu inancı yaşayıp takımada empoze edersek inanın her şey istediğimiz gibi olacak.



Diğer takımlarında zor maçları var bunu asla unutmayalım.
Samsunsporun son 3 maçı :"Giresun,Göztepe,Bandırma".
Bandırmasporun son 3 maçı:"Sivas ,Mersin,Samsunspor".
Antep Belediyenin son 3 maçı:"Ümraniye,Eskişehir,Giresun".( 3 maçı da ilk 6'ya oynayan takımlar).
Mersin idman yurdu son 3 maçı:"Göztepe,Bandırma,Adana demir".
Sonuç olarak Boluspor’dan 1 puan alırsak veya mağlup olsak ta Manisaspor maçından alacağımız 3 puan son hafta Elazığspor maçında alacağımız puanlarla ligde kalacağız.


Böyle düşünelim böyle inalım Urfalı inanırsa başaramayacağı iş yoktur.