16 Nisan 2017 10:27

Kimse Beni Test Etmeye Kalkmasın..

KİMSE BENİ TEST ETMEYE KALKMASIN..


Hayatım boyunca, sporda,siyasette, ticarette,sosyal yaşantımda hiçbir arkadaşıma karşı ikili oynamadım.


Ters düştüğüm konuları bile kimsenin yüzüne söylemedim,nezaket gösterip içime attım. Herşeyin farkındayım.Arkamdan politik davranıp,polemiklere beni çekmek o bazı genç,acemi, "ben neymişim be" moduna giren arkadaşlarıma yakışmıyor.


Zamanı geldiğinde mahçup eder,çizer,atarım. Mütevazılığım aptal olduğum anlamında değerlendirilmemeli .

Yaşımın verdiği deneyimler bunu söylüyor.Ömrümde,bazılarının (kısa pantolonla gezdiği zamanlarda ) hayal bile edemeyeceği yerlerde,makam,mevki ve görevlerde bulundum.Bu kadarı yeter sanırım.!!!..CV'mi yazmaktan utanıyorum ama CV'mi bilip de "Ali Abi anlamaz,yüzümüze konuşmaz " diyenleri kibarca uyarmak istiyorum.O kadar da değil..!..


Çok bildiğim konularda asla mütevazı olmam,olamam.Çatır çatır konuşurum.Herşeye verilecek cevabım var.(Özellikle spor ve siyasette).NOT:Bir dipnot düşeyim.48 yıllık Urfaspor tarihinde gelen giden bütün futbolcuları,benim de görev yaptığım bütün yöneticileri ,bütün spor yazarlarını,yorumcularını tek tek tanırım.


Spor camiasından üç dört tane kendini bilmezi üstüme yönlendirerek,kimse bu konuda beni test etmeye kalkmasın.


Sezon bitsin,Urfaspor kurtulsun,ondan sonra kimin ne hesabı varsa görürüz.Şimdi ne yazsam Urfa'ya Urfaspor'a zarar verir.Unutmayın ki,sizlerin bilmediği,benim net kaynaklı bildiğim çok şey var.