20 Eylül 2015 12:52

HÜSEYİN DAĞ ve ŞANLIURFASPOR

HÜSEYİN DAĞ ve ŞANLIURFASPOR

Şanlıurfaspor ilk defa sezon başında bir ilke imza atarak bir Urfalı teknik direktör olan Hüseyin Dağ hocamızı Şanlıurfaspor futbol takımının başına getirdi. Bu seçim iyimi olacak kötümü olacak ,cevabını sezon sonu hep birlikte göreceğiz.


Hüseyin hocadan az bahsedeyim 1968 dogumlu olup uzun yıllar futbol oynamış 1993 yılında Şanlıurfasporda profesyonel lisanslı futbolcu olmuş ve Şanlıurfaspor da yıllarca oynamıştır.Kendisi teknik sorumlu görevinede 2004 yıllarında Şanlıurfa Belediyespor'da ilk defa görev almış 2004 yıllarından itibaren Şanlıurfa Belediyespor ve daha sonra Şanlıurfaspor'da görev almış olup 3 defa tek sorumlu olarak hizmet etmiştir.

En son döneminde yine Fethi başkan döneminde olup mart ayında takımı alıp mayıs ayına kadar çalıştırmış takımın kümede kalmasını sağlamış verilen görevi cok iyi değerlendirmiştir.


Bu yeni dönem 18-9-2015 başlayıp 31-5-2016 kadar sürecek Şanlıurfaspor yönetimi ,Şanlıurfasporlu taraftarları bu zor dönemde Hüseyin hocadan memnun olurlar. Samimi olarak yazmak istiyorum Hüseyin hocanın başarılı olması demek Şanlıurfa'da yeni Hüseyin hocaların çıkmasına vesile olması demektir.

Şanlıurfasporu Şanlıurfalılardan başka kimse fazla sevemez onun için elimizdeki değerlere sahip çıkalım,değer verelim yokmu eksiğimiz var olsun onuda sahiplenelimki memlekette başarılı adamlar yetiştirelim.

Bu dönemde Şanlıurfaspor yönetimine ,gecmiş dönemde Hüseyin hocaya destek veren yönetimlere ,başkanlara teşekkürlerimi spor adamı olarak belirtirim. Mustafa Dinç ağabeyimin genel kaptanlık döneminde Hüseyin hocama vermiş olduğu güvenide unutmamak gerektiğini düşünüyorum.

Kıymetli Hüseyin hocam senin başarılı olmanı bir taraftar olarak bir spor adamı olarak canı gönülden istiyorum.Her zaman güzel temennilerimiz seninle olacaktır.Şanlıurfasporu Şanlıurfalıdan başka kimse fazla sevemez..Saygılar