10 Haziran 2015 19:05

SAYIN DEVLET BAHÇELİ...

07 haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimde ak partinin 258 Cumhuriyet Halk Partisinin 132 Halkların Demokrası Partisi 80 ve Milliyetçi Hareket Partisi 80 milletvekili çıkarmış olması halkın sandığa giderek yaptığı bir tercihtir ve buna saygı duyulur.

Görüldüğü gibi hiç bir parti tek başına iktidar olamamıştır. Buna istinaden koalisyon hükümetinin kurulması gerekmektedir ilk açıklamanızda ben iktidar ortağı olmam gerekirse diğer üç parti birleşsin veya erken seçime gidilsin sözleri, gayri ihtiyarı yapılan bir açıklama olduğuna kendimi inandırmak istiyorum.


Sevdamız islamiyet değilmi? sevdamız ülkemiz değilmi? sevdamız milletimiz değilmi? sevdamız Bayrağımız değilmi?

Ben 80 öncesi ülkücülerinden biri olarak en başta dinimiz olan islam daha sonra vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için bizler hiç gözlerimizi kırpmadan canımızı feda etmeye hazır olduğumuzu ve hiç itina etmeden hatta bin canımız varsa bininide tereddüde düşmeden feda ederiz ve burda söz konusu Vatansa ve sizinde bu Vatanı yönetmede katkınız olmayacaksa ve bundan itina ediyorsanız nedeninizi anlamak benim en doğal hakkımdır.


Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçmektedir dâhili ve harici düşmanların gözü canımız ülkemizin üzerindeyken, islam düşmanı israilve buna benzer ülkeler zafer nakaratları atarken, siz vatanseverlerin temsilcisi olarak buna durup seyircimi kalacaksınız, elinizi taşın altına şimdi koymayacaksınızda ne zaman koyacaksınız, yönetime girmek istemiyorsanız neden seçimlere giriyorsunuz ?


Temsil ettiğiniz vatandaşlardan,ben biri olarak bunu çok merak ediyorum. Ülkemize gelecek bir zarar hepimize gelecektir, burda şahıslar önemli değildir önemli olan vatanımızın menfaatidir, birliğidir maneviyatıdır diye düşünüyorum.


Birlik sağlanmazsa; bu vatan için gözünü kırpmadan toprağa düşmüş şehitler hesap soracaktır, şehit aileleri hesap soracaktır, fakiri fukarası, yetimi öksüzü, yaşlısı sakatı, ensarı mühaciri ve hatta üzerinde veya altında yaşadığımız toprak bile hesap soracaktır.
yoktur birbirimizden farkımız biriz biz; dinimiz bir kıblemiz bir maneviyatımız bir vatanımız bir bayrağımız bir onun için birleşmeliyiz dış mihraklara ve vatan hainlerine meydanı boş bırakmamalıyız.

Bu benim âcizane düşüncem ve bu düşüncemi sizinle paylaşmak istedim paylaşmasaydım içimi kemirirdi.
Allah yar ve yardımcımız olsun
Sevgi ve saygılarımla