YİNE YAKALANDILAR

03 Nisan 2026 01:24

Yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelede azim ve titizlikle çalışmaların devam edeceği vurgulandı. 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen “Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele” operasyonları kapsamında, 23-31 Mart 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 18 kişi hakkında adli işlemler başlatıldı.


 


Jandarma ekipleri, bölgede kaçakçılığın önlenmesi ve suç örgütlerinin çökertilmesi amacıyla operasyonel faaliyetlerini kararlılıkla sürdürdü. Yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelede azim ve titizlikle çalışmaların devam edeceği vurgulandı.


Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığının engellenmesi ve güvenliğin sağlanması konusunda vatandaşların yanında olduğunu bildirdi.