LOKANTAYI TARAYIP KAÇTILAR

07 Temmuz 2025 05:09

Edinilen bilgiye göre, plakasız bir araçla gelen şahıslar, lokantaya kurşun yağdırdıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Neyse ki saldırı Pazar günü gerçekleştiği için iş yerinin kapalı olduğu öğrenildi.  

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bir lokanta silahlı saldırıya uğradı. Olay, ilçede büyük paniğe neden oldu.


 


Edinilen bilgiye göre, plakasız bir araçla gelen şahıslar, lokantaya kurşun yağdırdıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Neyse ki saldırı Pazar günü gerçekleştiği için iş yerinin kapalı olduğu öğrenildi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.


Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İş yerinde yapılan incelemede çok sayıda mermi izi tespit edilirken, saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganların kimliğini belirlemeye çalışıyor. Olayın nedenine ilişkin ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.