"URFA'YA YASAKLAR GELEBİLİR"

13 Temmuz 2020 09:32

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan:“Urfa’mız özelinde yeni bir yasakla karşı karşıya kalmamız söz konusu olabilir”  

 


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Şanlıurfalılara korona virüsüne karşı kurallara uymaları yönünde çağrıda bulundu.

Şanlıurfa’nın salgında ilk 5’te olmasının endişe vericidi olduğunu ve kendilerini derinden üzdüğünü vurgulayan Özcan, “Urfa’mız özelinde yeni bir yasakla karşı karşıya kalmamız söz konusu olabilir” dedi.

Şanlıurfa’da son zamanlarda büyük artış gösteren korona virüs vakaları ile ilgili AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’dan da açıklama geldi. Milletvekili Özcan, korona virüsü ile ilgili sözlerine ‘Kıymetli Şanlıurfalı hemşehrilerim sizleri Allah için seviyoruz’ cümlesiyle başlayarak, şu ifadeleri kullandı; “Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’nın Covid-19 ile ilgili bugünkü açıklamalarında Urfa’mızın salgında ilk 5’te olması oldukça endişe verici olup, bizleri derinden üzmektedir. Tırnağınıza taş değse, burnunuz kanasa bizleri üzer. Lütfen sosyal mesafe kurallarına uyalım, uymayanları ise uyaralım. İl bazında yeniden yasakların gelme ihtimalini göz önünde bulundurursak, Urfa’mız özelinde yeni bir yasakla karşı karşıya kalmamız söz konusu olabilir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle ifade buyurduğu gibi; TEMİZLİK, MASKE ve MESAFE kuralına özenle riayet edelim. İnanıyorum ki Urfalı hemşehrilerim her neyi murad ederse onu başarır. Lütfen hafife almayalım, tedbir alalım ve en yakın zamanda ilimizi risk grubundan el birliği ile uzaklaştıralım.”



URFASTAR