KATİL ZANLISI YAKALANDI

23 Haziran 2020 08:26

Katil zanlıların yakalanmadığı gerekçesiyle sosyal medyadan da birçok tepki gelirken, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'den açıklama geldi. 

 


Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Sidar Uygurlar'ın katil zanlısı Y.G. adlı şahsın bu sabah saatlerinde yakalandığını duyurdu. 23

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde geçtiğimiz Mart ayında aracını solladığı gerekçesiyle Sidar Uygurlar’ı öldüren katil zanlısı yaklaşık dört ay geçmesine rağmen yakalanamamıştı. İddiaya göre, 12 Mart günü akşam saatlerinde, Y.G (50) adlı şahıs, aracını solladığı gerekçesi ile 23 yaşındaki Sidar Uygurlar'ın aracını durdurdu. Sidar Uygurlar’ın özür dilemesine rağmen “Sen kimsin ki beni sollarsın” diyen Y.G, iddiaya önce Uygurlar'ı darp etti ve ardından onu silahıyla başından vurdu. Sidar Uygurlar olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı Y.G. ise kayıplara karıştı.

SİVEREK'TE YAKALANDI!

Katil zanlıların yakalanmadığı gerekçesiyle sosyal medyadan da birçok tepki gelirken, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'den açıklama geldi. Vali Erin, Uygurlar'ın katil zanlısı Y.G.'nin, uzun takip ve titiz çalışma sonucu bu sabaha doğru Siverek'te yakalandığını duyurdu. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

BİHA


Gazete İpekyol