ŞANLIURFA'DA 3 KİŞİ ÖLDÜ

18 Ağustos 2019 13:37

Şanlıurfa'da feci ölüm.3 kişi hayatını kaybetti. 

Şanlıurfa'nın Bozova İlçesinde meydana gelen olayda 3 kişi boğuldu.


İddiaya göre; Bozova'ya bağlı Arıkök Mahallasine piknik için giden ailelerin çocukları serinlemek için suya girdi. Çocukların boğulma tehlikesi geçirdiğini gören anneler Sıdıka Beden ve 50 yaşındaki Elif Çoban ile akrabaları 34 yaşındaki Nimet Yıldırım, suya atladı. Uzun uğraşlar sonucunda çocukları kurtaran kadınlardan Elif Çoban sudan çıkarken, Sıdıka Beden ile Nimet Yıldırım akıntıya kapıldı. Olayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.




Bölgeye ulaşan ekipler burada, dalgıç polislerin de yardımıyla arama kurtarma çalışması başlattı. Yapılan bir saatlik aramanın ardından Beden ve Yıldırım'ın cansız bedenine ulaşıldı.


Sudan çıkarılan Elif Çoban ile 17 yaşındaki Büşra Beden ve 14 yaşındaki Elif Naz Çoban, sağlık ekipleri tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Elif Naz Çoban da kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.




Sudan cansız bedenleri çıkarılan Sıdıka Beden ve Nimet Yıldırım ile hastanede yaşamını yitiren Elif Naz Çoban'ın cansız bedenleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


BİHA