Binlerce Urfa'lı Alanda Toplandı

15 Temmuz 2019 23:13

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin yıl dönümü için Şanlıurfa'da etkinlikler düzenleniyor. 

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin yıl dönümü için Şanlıurfa'da etkinlikler düzenleniyor.


Bugün saat 11.00'de şehitlerin kabir ziyaretleri ile başlayan program mevlid okutulması ve şehit ailelerini ziyaret ile devam etti. Akşam ise binlerce Şanlıurfalı toplu namaz için etkinlikerin adresi olan Şanlıurfa Müzesi önünde buluştu. Kılınan toplu namazın ardından program Kuran tilaveti ile başladı.


Belgesel gösterimi ve mehretan grubunun sahne almasının ardından bu kez yüzlerce kişi yatsı namazını toplu olarak kıldı.



Programa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, parti teşkilatı, ilçe belediye başkanları ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile genç, yaşlı çok sayıda vatandaş katıldı.



Program gece yarısından sonra tüm camilerde okunacak sela ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarının alanda canlı verilmesinin ardından sona erecek.


Özlem ÇELİK/AJANS URFA