Urfa'da Trafik 'Arap Saçına' Döndü!

20 Nisan 2019 00:22

Şanlıurfa'nın yol sorunu sürücüleri çileden çıkarırken, vatandaşların da yüreğini ağızlara getirdi.  


Şanlıurfa'nın yol sorunu sürücüleri çileden çıkarırken, vatandaşların da yüreğini ağızlara getirdi. Kentte sık sık gündeme gelen yol ve trafik sorununa okul servisleri ve öğrenciler de karışınca iş içinden çıkılmaz bir hal aldı.







Urfa'da trafik 'Arap saçına' döndü!





Şanlıurfa'da bitmeyen 'yol çilesi' trafiği birbirine kattı.

Haliliye İlçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde 2002 Vakıflar İlköğretim Okulu ile Ziyaddin Akbulut Ortaokulu’nun aynı yerde bulunması trafikte zor anlar yaşattı.

 





Okul çıkışı öğrencileri almaya gelen servislerle birlikte şahsi araçların da trafiğe karışması, sürücüleri çileden çıktı. Dar ve işlevsiz olan yol, trafikte aksamalara neden oldu.


Öte yandan, servislerin yolu tıkaması sürücülere olduğu kadar yayalara da zor anlar yaşattı. Araçların nereden geldiğinin anlaşılmadığı bölgede, öğrencilerin etrafta koşturması ise olası kazaları akıllara getirdi.
 




Durumdan dert yanan çevredeki vatandaşlar, haftanın 5 günü aynı sorunla cebelleştiklerini iddia etti. Öğrencilerin olası kazalara kurban gitmesinden korktuklarını dile getiren vatandaşlar, yetkililerin bir an önce çözüm getirmesi gerektiğini aktardı.

AJANS URFA