CEZALI İŞÇİLERİN KOMPLOSUYMUŞ!

21 Mart 2019 00:18

Büyükşehir’den açıklama: Cezalı işçilerin komplosu! 
Çamurlu ve köstebek yuvasına dönen yollara asfalt döküldüğü iddialarına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada söz konusu işlemin, cezalı ve disiplin suçu işleyen personelin komplosu olarak nitelendirildi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin çamur ve köstebek yuvasına dönen yollara asfalt döktüğü ve bu işlem nedeniyle belediyenin binlerce liralık zarara uğratıldığı iddialarının ardından yetkililerden açıklama geldi.



Büyükşehir Belediyesi yetkilileri söz konusu haberde kullanılan fotoğrafların disiplin suçu işleyen veya cezalı duruma düşen personeller tarafından çekildiğini ve kurumun bir komployla karşı karşıya kaldığını ileri sürdü. Yapılan açıklamada, “Çalışmayı savsakladığı ve işe geç gelmelerden dolayı, kendileri disiplin suçu ile yevmiye kesilmesi ciheti ile cezalandırdığımız personellerin bir provokasyon olarak çektiği, kasıtlı yapılan bir işlemdir. Bunlarla ilgi soruşturma başlatacağız. Sanki yamalar hep böyle yapılıyor imajı verildi. Bu gerçek değil. Kesinlikle burada bir komplo var. Kırsal hizmetler dairemizin sosyal hesabında nerelere yama atılmışsa görülebilir. Böyle görüntüler söz konusu değil. Köy yollarındaki çukurlardan çok vatandaş muzdarip ve araçlar hasar görüyor. Görevimiz bunları onarmak. Üstelik kullanılan asfalt rotmix (soğuk asfalt) özelliği bu ıslak alanlarda da uygulama yapılır. Tabi bol sulu yerde değil. 1 kamyon en fazla 10 ton götürebiliyor. Ton maliyeti 200 TL civarı. Sadece 1 araç maliyeti en fazla 2000 TL” ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa'da 'Asfalt ağladı be!' haberi için tıklayın...

AJANS URFA