BAYDİLLİ Kendisine Yakışanı Yaptı

19 Mart 2019 09:40

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli,Essum Saatçi Aslan’ın seçim bürosunu ziyaret etti.Baydilli, Aslan’ın ailesiyle eğlendiği videoların yayınlanmasını siyaseten etik bulmadığını söyledi. 
AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Saatçi Aslan’ın seçim bürosunu ziyaret etti.

Baydilli, Aslan’ın ailesiyle eğlendiği videoların yayınlanmasını siyaseten etik bulmadığını söyledi.


Yaklaşan 31 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Saatçi Aslan’ın seçim bürosunu ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.



Baydilli’ye AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şerif Uma ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Seçim bürosu ziyaretinde bir açıklamada bulunan Baydilli, esnaf ziyareti sırasında Aslan’ın seçim bürosuna bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ve partililerle sohbet ettiklerini kaydetti.



Baydilli, Saadet Partisi adayı olan rakibi hakkında son günlerde sosyal medyada dolaşan bir videosuna değinirken, “Essum Hanım’ın ailesiyle eğlendiği bir videonun yayınlanmasını biz de tasvip etmiyoruz. Siyaseten bu durumlar etik değil ve insanların ailesiyle ilgili, özel hayatıyla ilgili olan durumların siyasete yansıtılmaması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Baydilli, ziyarette Saadet Partililerle seçim çalışmalarıyla ilgili bir süre sohbet etti.

AJANS URFA