Takımlarımız Bu Akşam Sahnede

21 Şubat 2019 07:32

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray son 16'ya kalmak için sahaya çıkıyor. Sarı-lacivertliler avantajlı, sarı-kırmızılıların ise tur için 2 fark atması gerekiyor. 
UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray son 16'ya kalmak için sahaya çıkıyor. Sarı-lacivertliler avantajlı, sarı-kırmızılıların ise tur için 2 fark atması gerekiyor.




Fenerbahçe ve Galatasaray'ın muhtemel 11'leri

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçları bu akşam oynanacak. Fenerbahçe ilk maçta 1-0 yendiği Zenit'le Rusya'da karşı karşıya gelecekken, Galatasaray ise sahasında 2-1 yenildiği Benfica'ya konuk olacak.

FENERBAHÇE AVANTAJLI TARAF

Saat 20.55'te başlayacak olan Zenit-Fenerbahçe karşılaşmasını İngiltere'den hakem Michael Oliver yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.



Geçen hafta Ülker Stadı'nda oynanan ilk maçı Slimani'nin golüyle 1-0 kazanan sarı-lacivertliler, avantajını koruyarak adını son 16 takım arasına yazdırmayı hedefliyor. Fenerbahçe, her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçen taraf olacak. Sarı-lacivertliler, deplasmanda gol bulması durumunda tek farklı yenilgilerde bile turu geçecek. Maçta normal süre Zenit'in 1-0 üstünlüğüyle sona ererse karşılaşma uzatmalara gidecek.

MUHTEMEL 11'LER
Zenit: Lunev, Anyukov, Ivanovic, Rakitskiy, Nabiullin, Barrios, Kranevitter, Robert, Mak, Driussi, Hernani, Dzyuba.

Fenerbahçe: Harun, Şener, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Elif Elmas, Alper, Moses, Ayew.

GALATASARAY'IN İŞİ ZOR

Başkent Lizbon'daki Luz Stadı'nda oynanacak Benfica-Galatasaray karşılaşması TSİ 23.00'te başlayacak. Mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonundan hakem Ovidiu Hategan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.



Son 32 turunun ilk ayağında Benfica'yı İstanbul'da ağırlayan sarı-kırmızılı takım, müsabakayı 2-1 kaybederek turu zora soktu. Galatasaray, son 16 turuna yükselmek için 1-0 ve 2-1'lık skorlar hariç galip gelmek zorunda. Galatasaray, mücadeleyi kaybetmesi, berabere kalması veya 1-0 kazanması durumunda UEFA Avrupa Ligi'ne veda edecek. Maç, 2-1 sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğüyle tamamlanması halinde ise uzatmalara gidecek.

MUHTEMEL 11'LER

Benfica: Vlachodimas, Corchia, Ruben Dias, Ferro, Ribeiro, Zivkovic, Samaris, Gabriel, Rafa Silva, Felix, Seferovic

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Diagne