ÖNCE KAZA SONRA KAVGA!

16 Eylül 2018 22:28

Şanlıurfa'da düğün konvoyu ilerlediği sırada zincirleme trafik kazası meydana geldi. Aynı düğünün davetlileri olan sürücüler kaza nedeniyle birbirlerini suçlayıp kavga etti. 3 yaralı var... Gelin ve damat başka araçla olay yerinden ayrıldı. 
Düğün konvoyu ilerlediği sırada zincirleme trafik kazası meydana geldi. Aynı düğünün davetlileri olan sürücüler kaza nedeniyle birbirlerini suçlayıp kavga etti. 3 yaralı var... Gelin ve damat başka araçla olay yerinden ayrıldı.



Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Mevlana Caddesinde bulunan 11 Nisan Stadı yakınlarında bir düğün konvoyunda trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazayla birlikte kavga çıktı. 3 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Düğün salonunda sona eren düğünün ardından Balıklıgöl’ü turlamak üzere gelin ve damat aracını takip eden konvoy Mevlana Caddesinde 21.30 sıralarında trafik kazası yaptı. İddiaya göre, gelin ve damadın bulunduğu en öndeki otomobil aniden durunca arkasındaki otomobiller de zincirleme kazaya sebep oldu. Sürücüler birbiriyle tartıştıktan sonra araya yakınları da girince büyük bir kavga çıktı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Gelin ve damat kazaya karışan otomobillerinden inerek başka bir otomobille evlerine gitmek üzere uzaklaştı. Sopa ve silahla yaralan 3 kişi sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Kadınların çığlık seslerinin birbirine karıştığı olayda kavga edenlere müdahale etmek amacıyla çok sayıda çevik kuvvet ekibi geldi. Olay nedeniyle kapalı olan trafikte uzun kuyruklar oluşturan araçlar polisin yardımıyla tek şeritten ilerlemeye başladı.

Olaya karışanların yakalanması için çalışma başlatan polis aynı zamanda akraba olan tarafların kavgayı sürdürmemesi için hastane ve evlerinin bulunduğu semtte güvenlik önlemleri aldı.




Bilal KAPLAN/AJANS URFA