Urfa MHP:LİSTEMİZ KESİN DEĞİL!

19 Mayıs 2018 00:10

MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklanmasının ardından Urfa İl Teşkilatı listenin kesin olmadığına dikkat çekerek,şu açıklamayı yaptı: 
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklanmasının ardından Urfa İl Teşkilatı listenin kesin olmadığına dikkat çekerek, "Net listemiz 21 Mayıs pazartesi günü kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.

Buna göre Şanlıurfa'dn başvuru yapan 34 aday adayından listeye giren 14 isim de belli oldu. O isimlerin sırasıyla

1 İbrahim Özyavuz
2 Ömer Çağlar Yılmaz
3 Halaf Kılıç
4 Halit Yıldız
5 Halil Bakış
6 Mehmet Arpacı
7 Necmi Solhan
8 Mahmut Sayık
9 Muhammed Enes Yılmaz
10 İbrahim Halil Arıtürk
11 Ecevit Çiftçi
12 İsmet Sarmaca
13 Ali Haydar Kara
14 Mehmet Erol Duyar

olduğu açıklandı. Ancak liste her ne kadar parti tarafından kamuoyuyla paylaşılsa da MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı bir açıklama yaparak, listenin kesin olmadığını duyurdu. Açıklamada "Her ne kadar bir Milletvekili aday listesi yayınlamışsa da, net listemiz 21 Mayıs pazartesi günü sizler ve kamuoyu ile paylaşılacaktır. Yüksek seçim kuruluna verilmeyen her liste kesin değildir" ifadelerine yer verildi.

Bu açıklama ile parti, listeye sürpriz isimler alınabileceği mesajını verdi.

Gözler şimdi partinin YSK'ya teslim edeceği listeye çevrildi. Partilerin 21 Mayıs'a kadar listeleri teslim etmesi gerekiyor.

AJANS URFA