Çelik ve Fakıbaba Urfa'ya Geliyor

23 Mart 2018 08:21

Faruk Çelik ve Ahmet Eşref Fakıbaba Urfa'ya geliyor. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik bugün Şanlıurfa'da olacak.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik beraberinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habib Asan bugün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'da olacak.

Heyet, Türk Patent ve Marka Kurumu ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) işbirliğinde saat 11.00'de Cevahir Han Restoran’da coğrafi işaret başvuruları yapılan Ciğer Kebabı, Tırnaklı Ekmek, Haşhaş Kebabı, Açık Ekmek, Pencer (Pazı) Boranısı, Yumurtalı Köfte, İsot Çömleği, Frenk Çömleği, Üzlemeli Pilav, Lebeni, Su Kabağı Yemeği, Zerde ve Külünçe'nin tescil belgelerinin teslim törenine katılacak.

Törene Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekilleri Mahmut Kaçar, M.Ali Cevheri, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin de "Coğrafi İşaret Tescil Belgesi Takdim Töreni"ne katılımı bekleniyor.

Bakan Fakıbaba Pazar günü Şanlıurfa'ya geliyor. Gelir gelmez Suruç'a geçecek olan Fakıbaba aynı gün tekrar Ankara'ya dönecek.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, pazar günü Suruç'a geliyor.

GAP Havaalanı'na pazar sabahı 09.30'da gelecek olan Bakan Fakıbaba, gelir gelmez Suruç'a geçecek. Fakıbaba ve beraberindeki bürokratlar gün boyu ilçede düzenlenecek olan toplantı ve etkinliklere katılacak.

Suruç'taki temaslarının ardından Bakan Fakıbaba aynı gün akşam saatlerinde yine aynı havaalanından Ankara'ya dönecek.

AJANS URFA