63 Bin Kitap Hedefine Ulaşıldı

14 Ocak 2018 00:07

URFA İÇİN 63.000 KİTAP HEDEFİNE ULAŞILDI. 
EYYÜBİYE OKUYOR, OKUTUYOR. PROJE ALKIŞ TOPLUYOR.

URFA İÇİN 63.000 KİTAP İLK HEDEFİNE ULAŞILDI.

EYYÜBİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBE MÜDÜRÜ OSMAN ARPAG’IN DA KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN ‘’EYYÜBİYE OKUYOR’’ PROJESİ ALTINDA ‘’BİLİM İLKOKULU OKUYOR ‘’ETKİNLİĞİ VE BİLİM İLKOKULU BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI. EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI VE EYYÜBİYE BELEDİYESİ ‘’EYYÜBİYE OKUYOR’’PROJESİNE BÜYÜK DESTEK VERİYOR.

Bilim İlkokulu Müdürü Feridun Malay bu etkinlikte kısa bir konuşma yaparak bu etkinlik ve projenin öneminden bahsetti. Konuşmasında; okulda her gün 5.ders saatinde zaten hayatı durdurup kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Malay, okumanın okulla sınırlı kalmaması gerektiğini evde, sokakta her yerde devam etmesi gerektiğini, çocuklarımıza örnek olmak için yetişkinlerin de okuması gerektiğini vurguladı. Etkinliğimize katılan Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Arpag ve ekip arkadaşlarına destekleri için teşekkür ederken okulunda böyle bir etkinliğin bu kadar güzel bir şekilde gerçekleştiği için öğrencilerine, öğretmenlerine, velilerine ve tüm görevlilerine teşekkür etmeyi de unutmadı.

Öğrenci, öğretmen, veli, güvenlik, hizmetli, kısacası tüm ilçenin hayatı durdurup Bilim İlkokulu’nda buluşup kitap okuduğu etkinlikte etraftaki pozitif enerji ve sinerji insanın içini kıpır kıpır edecek türdendi.

Böyle bir proje hazırlayan Eyyübiye İlçe Milli Eğitim ve genişçe destek olan Ş.Urfa İl Milli Eğitim’i böyle bir proje için tebrik ederim.