CANPOLAT URFAPRESS'e Konuştu

14 Ocak 2018 00:01

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet CANPOLAT,URFAPRESS muhabiri Necdet Karadeniz'e konuştu. 
AK PARTİ HALİLİYE İLÇE BAŞKANI MEHMET CANPOLAT İLE BERABERİZ. KENDİSİYLE HALİLİYE DAİR KONUŞTUK. İŞTE O KISA SOHBETTEN PARÇALAR;

MEHMET CANPOLAT, GAZETEMİZ MUHABİRİ NECDET KARADENİZ’E KONUŞTU.

MEHMET CANPOLAT: HALİLİYE BELEDİYESİ SIFIRDAN KURULAN BİR BELEDİYE.


N.K:Sayın Canpolat Haliliye için bundan sonraki projelerimizi anlatır mısınız?

M.C: Haliliye 370 bin nüfusu ile en büyük ilçelerimiz.206 bin seçmenimiz var. Ak Parti için %75 gibi bir oran çıkıyor. E tabi bu da bizim için daha çok çalışmak çabalamak, halkımızın bu teveccühüne karşılık vermemiz gerekiyor. Gerek Kadın Kolları, Gerek Gençlik Kolları ile saha inerek bütün istek, şikâyetler e taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Haliliye ve ülkemiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışmaya devam edeceğiz.2019 seçimleri için de çalışmalarımız da devam ediyor ve edecek.

N.K:Haliliye AKP İlçe Başkanı olarak, Haliliye Belediyesi için fikriniz nedir?

M.C: Biz Haliliye Belediyemizden ve bütün belediyelerimizden memnunuz. Bu belediyemiz sıfırdan kuruldu bildiğiniz üzere. E tabi kurum oturması için biraz zaman gerekti ama ben yerine oturduğunu düşünüyorum. Yine köylerde kültür evleri, taziye evleri çalışmaları, köy okulları, köy camileri, Urfa Merkezde de eskisi gibi kaldırımlarımız ve temizliğimiz devam ediyor. İlgili belediyelerimiz çalışıyor. Ki sonuç zaten sandığa yansımış ve %72 ‘lik bir netice elde ettik. Elbette yeterli değil biz %100’üne talibiz. Ve bize oy veren vermeyen herkese can-ı gönülden hizmet ettik, ediyoruz ve inşallah edeceğiz.

N.K:Teşekkür ederim.

M.C: Biz teşekkür ederiz.