Çelik Kime Küsmüş,Neden Gelmedi?

19 Eylül 2017 06:46

Şanlıurfa milletvekili olduğu halde Faruk Çelik, Başbakan Yıldırım’ı karşılamak için Şanlıurfa’ya gelmedi. Çelik, kafaların iyice karışmasına sebep oldu.  
Yeni eğitim-öğretim açılışı için Şanlıurfa’ya gelen Binali Yıldırım’ı tüm protokol üyeleri karşıladı. Birisi hariç AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri de karşılamada yerini aldı. Şanlıurfa milletvekili olduğu halde Faruk Çelik, Başbakan Yıldırım’ı karşılamak için Şanlıurfa’ya gelmedi. Çelik, kafaların iyice karışmasına sebep oldu.


Başbakan Binali Yıldırım ve ilgili bakanlar 2017-2018 eğitim-öğretim açılışını yapmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve diğer AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri 2 gün öncesinden kente geldi. Bazı vekiller ise öncesinden Şanlıurfa’daydı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise 1 gün önce gelerek Başbakan Yıldırım’ı Şanlıurfa’da karşıladı. AK Parti eski Şanlıurfa milletvekillerinden Yahya Akman, Zülfikar İzol, Hamide Sürücü ve Abdulkerim Gök gibi isimler de kentte Başbakan’ı karşıladı. Herkesin gözü yine Şanlıurfa milletvekili olan Faruk Çelik’i aradı. Faruk Çelik, bakanlığı bıraktığı haziran ayından bu yana Şanlıurfa’ya gelmiyor. Şanlıurfa’da seçildiği günden bu yana ilk kez bir bayramlaşmaya katılmayan Çelik, Başbakan Yıldırım’ı da karşılamaya gelmedi.

AJANS URFA