NOVADA BİLDİĞİNİ OKUYOR!

02 Haziran 2017 05:40

NOVADA AVM,plan,projede olamayan çarpıklıkları yapmaya devam ediyor.Bunlara kim dur diyecek? 
Novada Park bahçesinde kurulmuş olan bir stant Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı. Yapının plana uygun olmadığı için kaldırıldığı öğrenilirken, Novada Park yetkilileri ise planlarında stant bölgelerinin olduğunu ifade etti.


Şanlıurfa’da Haliliye İlçesi sınırları içerisinde yer alan Novada Park Alışveriş Merkezi’nde bir çay firmasına ait olduğu öğrenilen stant Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından vinçle kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre zabıta ekiplerinin standı kaldırma nedeni, yapının alışveriş merkezinin planlamasında olmaması. Diğer taraftan Novada Park yetkililerinin stant bölgelerinin yapı planlarında olduğunu ifade ettikleri, yakın zamanda mimar ve avukatlarıyla gerekli itirazı yapacakları edinilen bilgiler arasında.

Öte yandan firma yetkililerinin de takip ettiği standın kaldırılma işlemi sırasında zabıta ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Alınan önlemlerin ardından vinçle kaldırılan stant, bir kamyona yüklenerek bölgeden uzaklaştırıldı.

AJANS URFA