Mahmut ÇİFTÇİ Güven Tazeledi

27 Mart 2017 09:34

Şanlıurfa Milliyetçi Hareket Partisi Karaköprü ilçe teşkilatı kongresini gerçekleştirdi.Gerçekleştirilen kongreye MHP, MYK Üyesi İbrahim Özyavuz,MHP İl başkanı Mahmut Güneş ve İl yönetimi ,MHP İlçe teşkilatları,İl ve İlçe Kadın Kolları katılım sağladı. 
Şanlıurfa Milliyetçi Hareket Partisi Karaköprü ilçe teşkilatı kongresini gerçekleştirdi.

Karaköprü nikah salonunda gerçekleştirilen kongreye MHP, MYK Üyesi İbrahim Özyavuz,MHP İl başkanı Mahmut Güneş ve İl yönetimi ,MHP İlçe teşkilatları,İl ve İlçe Kadın Kolları katılım sağladı.



Kongreye tek liste ile giden Mahmut Çiftçi güvenoyu tazeleyerek tekrardan Karaköprü İlçe Başkanı oldu.



MYK Üyesi İbrahim ÖZYAVUZ kongrede yaptıgı konuşmasında Yeni Anayasa değişikligine neden EVET diyoruz nedenlerini anlattı.


Mahmut Çiftçi ise konuşmasına şöyle devam etti; “Gücünü milletten alan MHP dün olduğu gibi bu gün de milletimize hizmet etmeye devam etmektedir. Ülkemiz hayatın her alanında ağır bir dönem yaşadığı şu günlerde MHP ve onun lideri, Genel Başkanımız milli bir sorumluluk üslenmiştir. MHP her kademedeki dava arkadaşlarımız gibi Karaköprü ilçe teşkilatı olarak, bizler de ülkemiz için devletimiz için, milletimiz için, bayrağımız için, milli birlik ve beraberliğimiz için gece ve gündüz demeden aynı sorumlulukla çalışacağız. Bu ülke için yeminimiz olduğunu, vazgeçilmez olduğunu asla unutmayacağız” dedi.


Konuşmasını kongreye katılanlara teşekür ederek bitirdi..