DÜZME Seçime Tek Liste Gidiyor

27 Mart 2017 08:13

TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesinin 11’nci Olağan Genel Kurulu 8 Nisan’da yapılacak. Mevcut Başkan Ramazan Düzme seçime tek liste ile girecek.  
TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesinin 11’nci Olağan Genel Kurulu 8 Nisan’da yapılacak. Mevcut Başkan Ramazan Düzme seçime tek liste ile girecek.



Haber MERKEZİ


ŞANLIURFA – TES- İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesinin 11’nci Olağan Genel Kurulu 8 Nisan 2017 tarihinde yapılacak. Tek liste halinde gerçekleşmesi beklenilen genel kurul’da Ramazan Düzme’nin bir kez daha güven tazeleyeceğine de kesin gözü ile bakılıyor.


136 DELEGE OY KULLANACAK



DSİ XV. Bölge Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleşecek olan Genel kurulda 136 delegenin oy kullanacağı öğrenildi. Yaklaşan genel kurul öncesinde seçime tek liste ile gidileceği öğrenilirken, Ramazan Düzme’nin 11’nci Olağan genel kurul’da bir kez daha güven tazelemesine kesin gözü ile bakılıyor.

ÇOK SEVİLİYOR


Uzun yıllardır TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa şube başkanlığı görevinde bulunan Ramazan Düzme, Genel kurul üyelerinin yanı sıra sendika üyeleri tarafından da çok sevilen bir isim. Genel kurul öncesi görüşlerini aldığımız çok sayıdaki genel kurul üyesi, ‘O başkandan öte hepimiz için adeta birer Baba niteliğinde. Hepimizin dertleri ile, mutluluğumuz ve huzurumuz ile yakından ilgilenmekte. Kendisine her konuda müteşekkiriz. Onun yanında yer almaktan dolayı gurur duyuyoruz’ diye konuştular.


TEK AMACIM HİZMET


8 Nisan’da gerçekleşecek olan Genel kurul öncesi tüm hazırlıkların devam ettiği sendikada yüzler gülüyor. Genel kurulda seçilmesine şimdiden kesin gözü ile bakılan Şube Başkanı Ramazan Düzme, tek amacının üyelerine en iyi hizmeti sunmak olduğuna dikkat çekerek, ‘Onlarla birlikte hepimiz bir aileyiz. Genel kurul öncesi tüm üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim. El birliği ile inşallah daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz’ diye konuştu.