Karaköprü MHP'de İZGÖRDÜ Farkı

15 Şubat 2017 10:22

MHP Karaköprü Kadın Kolları İlçe Başkanı Hatice Ural İzgördü,göreve başladığından buyana Karaköprü'de fark yarattı. 
MHP Karaköprü Kadın Kolları İlçe Başkanı Hatice Ural İzgördü,göreve başladığından buyana Karaköprü'de fark yarattı.

Uzun zamandır Karaköprü'de sessiz kalan siyasete Hatice Ural İzgördü el attı ve farkını hissettirmeye başladı.

Geçtiğimiz seçim süreçlerinde başarıya aç kalan Karaköprü MHP Kadın Kolları İlçe Başkanlığı İzgördü'nün yaptığı çalışmalarla kendini hissettirmeye başladı.Kadın seçmen ve Karaköprü'de yaşayan erkek-kadın ayrımı gözetmeksizin çeşitli etkinlik ve çalışmalara imza atarak devam eden Hatice Ural İZGÖRDÜ Karaköprü'deki başka partilere gönül vermiş olan kadınları bile MHP çatısı altında toplamaya devam ediyor.

Çalışmalarını sadece kadınlar üzerinde yoğunlaştırmayan İzgördü erkek seçmenler ve aileler üzerinde de büyük etkinliğe sahip.

"Bir Türk Milliyetçisi ve Müslüman olarak devletimize ,milletimize Allah rızası için hizmet etmek bana göre Allah katında ve vicdanımda hissettiğim en büyük görevdir" diyen Hatice Ural İzgördü,referandum sürecine girdiklerini,herşeyi başta kadınlar olmak üzere herkese anlatmaya ve onları aydınlatırken Devletimizin kazanç ve kayıplarını da arkadaşlarımızla paylaşıyoruz.Dedi.

Kadınların sadece ev hanımı olarak kalmamalarını söyleyen İzgördü;Bir kadın evine,ailesine hizmet eder ama topluma da hizmet etmekten kaçınmamalı,bu tür çalışmaların içinde mutlaka olmalıdır.Dedi.

Hatice Ural İzgördü,partiye ve Karaköprü MHP Kadın Kolları İlçe Başkanlığına gelerek bizlere katılan ve bizlerle çalışmak isteyen kardeşlerimiz sürekli olarak geliyorlar.Bu yüzden o kardeşlerimize sizlerin aracılığıyla çok teşekkür ederim.Dedi.