Urfaspor Elazığspor Deplasmanında

14 Ocak 2017 05:41

Urfaspor,bugün PTT Lig'in ilk yarısının son maçında deplasmanda Elazığspor'la karşılaşacak. 

 


 


Urfaspor,bugün PTT Lig'in ilk yarısının son maçında deplasmanda Elazığspor'la karşılaşacak.


Saat 1:00'da başlayacak olan maç TRT TÜRK Televizyonundan canlı olarak yayınlanacak.


Şanlıurfaspor, ikinci yarıya, bugün deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçıyla ‘merhaba’ diyecek. Sarı-Yeşilliler iyi gidişatını sürdürmek için Elazığspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor.


TFF 1. Lig’de Play-Off’u hedefleyen Şanlıurfaspor, ikinci yarının ilk maçında bugün saat 16.00’da Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşilliler, zorlu maçın hazırlıklarını dün Elazığ’da yaptığı son antrenmanla tamamlayarak kampa girdi. Morallerin yerinde olduğu Şanlıurfaspor, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılıp çıkışını sürdürmek istiyor.


Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, şanlı takımın Elazığ’dan puan yada puanlarla döneceğine inandığını söyledi.


Elazığ maçının çok zorlu geçeceğini vurgulayan Bağıban, “İkinci yarıya iyi başlamak için bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah Elazığspor karşısında iyi bir futbol sergileyip 3 puanı alan taraf olacağız” dedi.


Teknik direktörlük koltuğuna Kemal Kılıç’ın gelmesi ile birlikte başarılı sonuçlar alarak çıkışa geçtiklerini belirten Bağıban, “İkinci yarıda da başarılı sonuçlar alıp ilk 6’ya girmek istiyoruz. Başarıya ulaşabilmek için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın vereceği destekle tüm maçlardan iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


Bu arada Şanlıurfaspor’da kart cezalısı olan Berkay Can Değirmencioğlu Elazığ maçında forma giyemeyecek.