Silah Ve Kılıçla İntihar Girişimi

24 Ekim 2016 16:26

Şanlıurfa'da,bir şahıs, Askeri Lojmanları yanında bir binaya çıkarak silah ve kılıç ile intihar girişiminde bulundu. 
Şanlıurfa'da, yıllardır kimlik alamayan ve bugün de kimlik için gittiği valilik tarafından da olumlu yanıt alamadığı iddia edilen şahıs, askeri Lojmanları yanında bir binaya çıkarak silah ve kılıç ile intihar girişiminde bulundu.

 

Olay, bugün akşam saatlerinde Şehitlik Mahallesi Askeri Lojmanlar yanında meydana geldi. İddiaya göre, 24 yaşında olan ve bir türlü Türkiye Cumhuriyeti Kimliği olmayan Ahmet (Resmi değil) Bugün Valiliğe çıkarak durumu anlatıp kimlik ve iş istedi. Burada olumlu yanıt alamayan Ahmet Şehitlikle bir binanın çatısına silah ve kılıç ile çıkarak intihar girişiminde bulundu.

 Sürekli olarak havaya ateş açılmasının ardından bölgeye çok sayıda sivil polis ve Özel Harekat Ekipleri sevk edildi. Çevrede olası olumsuzluğun önlenmesi için önlem alan ekipler, Uzun uğraş sonucu İntihar girişiminde bulunan Ahmet’i ikna edip aşağı indirdi. Kılıç ile vücudunun çeşitli yerini ve boğazını kesen Ahmet, olay yerinde hazır bulunan 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi kanaması durduruldu. Burada kimliği olmadığı için çalışamadığını belirten Ahmet, Polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere Polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.Urfanatik