TFF 1.LİG MAÇLARI TRT'DE

27 Ağustos 2016 05:18

Futbolseverlerin merakla beklediği TFF 1. Lig maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Peki TFF. 1. Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar... 
Uzun süredir merak konusu olan 1.Lig maçlarını hangi kanalın yayınlanacağı konusu sonunda açıklığa kavuştu. Geçtiğimiz sezon PTT 1.Lig ismi ile oynanan ligin bundan böyle TRT ekranlarında olacağı açıklandı.

Geçtiğimiz hafta başlayan ligin ilk maçları kanaldan yayınlanmamış ve sadece internet üzerinden yayında olmuştu. Bu durumdan sonra taraftarlar kimin yayınlayacağını merak ediyordu. Ve sonunda bu konu hakkında detaylar belli oldu.

Yeni yayınlanan açıklamaya göre, yayın ihalesini TRT aldı ve 2. haftadan itibaren maçları şifresiz olarak yayınlamaya başlayacak.

Taraftarlar, 1. Ligin ilk hafta televizyondan yayınlanmaması üzerine büyük tepki göstermişti. Takımlarını televizyonda göremeyen taraftarlar bu konu hakkında sosyal medya ve internet üzerinden tepkilerini dile getirmişti.

Bu sezon boyunca maçların TRT kanallarında yayınlanacağı açıklandı. Maçların yayın gününe göre TRT 1 ve diğer kanallarından ve TRT WEB adresinden geçen sene olduğu gibi yayında olmaya devam edecek.