ÇİZMECİOĞLU Toprağa Verildi

01 Temmuz 2016 09:41

Atatürk Havalimanındaki IŞİD saldırısında hayatını kaybeden Urfa'lı,Mahmut Çizmecioğlu Avcılar İGC Camisinde kılınan ikindi namazı sonrası göz yaşları arasında toprağa verildi. 

Urfa'nın köklü ve yerli Ailelerinden Çizmecioğlu Ailesinin ferdi Mahmut Çizmecioğlu,önceki akşam Atatürk Havalimanı'ndaki IŞİD saldırısında hayatını kaybetmişti.



İstanbul Atatürk Havalimanındaki patlama ve saldırıda  ,Urfa'nın köklü Ailelerinden Çizmecioğlu Ailesinin ferdi,Nihat Çizmecioğlu'nun oğlu,THY Eski Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu ve Urfapress İmtiyaz Sahibi Ali Çizmecioğlu'nun Amcasıoğlu Mahmut Çizmecioğlu hain saldırıda hayatını kaybetmişti.



Mahmut Çizmecioğlu  İstanbul-Avcılar İGC Camisinde kılınan ikindi namazı sonrası toprağa verildi.Cenazede Mahmut Çizmecioğlu'nun akrabaları,arkadaşları,mesai arkadaşları,DHLİve THY yöneticileri,THY Eski Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu ve Ali Çizmecioğlu da katıldılar.Mahmut Çizmecioğlu daha sonra Avcılar Küçük Kıraç Mezarlığında toprağa verildi.Cenazede göz yaşları sel olup aktı.


Çizmecioğlu Ailesi taziyeleri İstanbul'daki evlerinde kabul ediyor.