Bucaspor Akademi Seçmeleri Urfada

28 Haziran 2016 00:31

Türkiye'de futbol alt yapısı ile gündemden düşmeyen ve yetiştirdiği futbolcuları Türkiye'de ve Avrupa'da futbol kulüplerine kazandıran Bucaspor Futbol Akademisi geleceğin yıldız adaylarını belirlemek için “29 Haziran Çarşamba” Urfa... 
Türkiye'de futbol alt yapısı ile gündemden düşmeyen ve yetiştirdiği yıldız futbolcuları Türkiye'de ve Avrupa'da futbol kulüplerine kazandıran Bucaspor Futbol Akademisi geleceğin yıldız adaylarını belirlemek için “29 Haziran Çarşamba” Urfa'ya geliyor.



Bucaspor futbol akademisi İzmir'de kendi tesislerinde yaptığı seçmelerle yetinmeyerek Türkiye'nin birçok bölgesinde düzenlediği alt yapı seçmelerini geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Urfa'da gerçekleştirecek.İzmir merkez Buca akademi tesislerinde yapılacak seçmelerle aynı özelliği taşıyacak olan Urfa seçmelerinin amacı İzmir'e gitmeye her anlamda sorunluları olan çocukları kazanmak ve futbola her bölgeden yeni isimler kazandırmak amacıyla düzenlenecek.



Urfa'da yapılacak olan seçmelere Bölge illeri:Adıyaman,Diyarbakır,Mardin,Batman gibi yakın çevre illerindende katılımlar kabul edilecek.
Seçmelerin yaş grupları ise şöyle;**2003-2004 **2002 **2001**2000 **1999-1998 doğumlular katılabilecek.
Seçme ücretleri 50 TL' ve ayrıca hiçbir ücret olmayacak bunun karşılığında'da ise sporcuların seçmelerde giymesi için forma, şort ve tozluk hediye edilecektir.



Bunun yanı sıra sporcuların seçmelere katılabilmesi için sağlık raporu(Seçmelere katılan tüm sporcular alacaktır, bağlı bulunduğunuz sağlık ocağından alınabilir), tekmelik ve krampon getirmeleri zorunludur.



Bucaspor akademisi Urfa seçmeleri 29 haziran Çarşamba 17.00'de ve aynı gün akşam 21.30’da olmak üzere seans halinde Gap Arena stadyumu kompleksinde sentetik sahada gerçekleşecek.İrtibat telefonu 0 553 678 20 63.