Urfaspor Delikli Kumbara mı?

25 Mayıs 2016 11:19

İlk olarak eski futbolcuların borcunu ödemek isteyen Şanlıurfaspor'u sıkıntılı günler bekliyor. Urfalılar tarafından sahipsiz bırakılan takıma Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük... 
İlk olarak eski futbolcuların borcunu ödemek isteyen Şanlıurfaspor'u sıkıntılı günler bekliyor. Urfalılar tarafından sahipsiz bırakılan takıma Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Şanlıurfa Milletvekili Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik sahip çıkıyor.




Şanlıurfaspor’un bir toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, takımın zor gününde belediyelerin kapısını çaldıklarını ifade ederek, hiçbir belediyenin destek çıkmadığını ve kendisine Şanlıurfaspor delikli kumbara boşa para harcamayın dediklerini belirtmişti. Aynı toplantıda Şimşek, Vali İzzettin Küçük’ün kendi cebinden takıma 100 Bin lira verdiği ifade etmişti.




URFA’NIN ÖNDE GELENİ URFASPOR’A DESTEK ÇIK!



Şanlıurfaspor önümüzdeki günlerde kongresini yapacak. Yapılacak olan kongre sonrasında yapılması gereken ilk iş olarak eski futbolcuların alacaklarının ödenmesi belirlendi. Bu noktada gerçek Şanlıurfasporlulara büyük iş düşüyor. Takımın ödemesi gereken 9 milyon lira biran önce ödenerek transferlere başlanması gerekiyor. Kongre sonrasında gerçek Urfasporluların kimler olduğu ortaya çıkacağa benziyor.



ŞEFFAF YÖNETİM OLMALI



Taraftarlar yönetimin şeffaf olması gerektiğini savunuyor. Gelir gider tablolarının her ay yayınlanması gerektiğini belirten taraftarlar şuan ki borcun belgeler ile açıklanması gerektiğini vurguluyor.



Ayrıca Urfalılar kongre sonrasında kimin ne kadar yardım ettiğinin kamuoyu ile paylaşılması gerektiğini ifade ediyor.
urfanatik