ANTEPLİNİN URFA KURNAZLIĞI!

27 Nisan 2016 10:30

Gaziantep turizm noktasında yetersiz olduğu için Şanlıurfa’yı kullanarak turizmini kalkındırmaya devam ediyor. 
Gaziantep turizm noktasında yetersiz olduğu için Şanlıurfa’yı kullanarak turizmini kalkındırmaya devam ediyor.


-Harun Kevrek-

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehrin kalkınması noktasında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Gaziantep eksik olan turizmini Şanlıurfa’dan tamamlayarak turistleri kendi şehirlerinde tutmaya devam ediyor.

HALFETİ’Yİ REKLAMLARDA KULLANIYOR

Gaziantep turizm reklamlarında kullanacak alanlarının yetersiz olması nedeniyle reklamlarında Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesini kullanıyor. Karagül Dizisi nedeniyle tüm Türkiye genelinde tanınan Halfeti’yi fırsata çeviren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi reklamlarının tamamında Halfeti’ye yer veriyor.

HALFETİ’Yİ KULLANARAK TURİST ÇEKİYOR

Gaziantep yaptıkları reklamlar ile Halfeti’yi gezmek isteyen turistleri Gaziantep’e çekmeyi başarıyor. Gaziantep’ten düzenli olarak otobüsler ile turist taşıyan Büyükşehir Belediyesi gezi sonrası turistleri tekrardan Gaziantep’te konaklatıyor.

ŞANLIURFA’YA DA TURLAR BAŞLADI

Gaziantep’te turistik gezilerini tamamlayan turistler gezi amaçlı Şanlıurfa’ya gelmek istediğinde ise Büyükşehir bir kez daha devreye giriyor. Turistin Gaziantep’te konaklamasını isteyen Büyükşehir Belediyesi aldığı son model otobüslerle turistleri Urfa’ya taşıyor. Adeta bir turizm şirketi gibi çalışan Belediye ücretsiz bir şekilde turistleri Şanlıurfa’da gezdiriyor. 1 seferde gezilerini bitiremeyen Büyükşehir çalışanları akşam otobüsler ile tekrardan Gaziantep’e giderek, konaklamayı Antep’te yaptırıyor. Bir gün sonra aynı turistleri tekrar Şanlıurfa’ya getirerek kalan alanları gezdiriyor.

BÜYÜKŞEHİR URFA-ANTEP ARASINDA MEKİK DOKUYOR

Yaklaşık 20 araçlık filosu ile Gaziantep – Şanlıurfa Arasında mekik dokuyan Gaziantep Büyükşehir otobüsleri bu sayede turistlerin Gaziantep’te konaklamasını sağlayarak büyük pay sahibi oluyor. urfanatik