ASKON Kadınları Vekilleri Konuk Etti

08 Şubat 2016 12:12

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesi Kadın kolları, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri’yi konuk etti. 
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesi Kadın kolları, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri’yi konuk etti.

ASKON Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Birgül Mesçi ve Kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, ASKON Kadın kolları son günlerde bölgede yaşanan Madde bağımlılığı konusunda, kendisi de Hekim olan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’ya bilgiler aktardı. Madde bağımlılığı ile ilgili annelerin bilinçlendirme konusunda yaptıkları çalışmaları aktaran ASKON Kadın Kolları Başkanı Birgül Mesçi, öğrenci servisleri ve internet kafelerin camlarının siyah olmasının sigara kullanımı ortamını hazırlaması ve madde bağımlılığına uygun olması nedeniyle camların siyah olarak kullanılmasının engellenmesini istedi.

Ahmet Eşref Fakıbaba ise ASKON Kadın Kollarına çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yaptıkları tüm çalışmalara destek olacakları sözünü verdi.
ASKON Kadın Kollarının 2. Konuğu Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri oldu. İlimizde Genç girişimci bayanların sayısını artırmaya yönelik, 15 Şubatta başlayacak olan KOSGEB destekli Genç Girişimci sertifikası kursu için kayıtların alındığını dile getiren ASKON Kadın Kolları Başkanı Mesçi, Şanlıurfa’mızın gelişmesi için önünde hiçbir engel bulunmadığını sadece gayret edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Ziyarette Konuşan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Bayanlara yönelik açılan bu kursun çok önemli bir girişim olduğunu belirterek ASKON Kadın Kollarına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.