ŞANDER CEVHERİ İle Başladı

23 Kasım 2015 00:45

ŞANDER 2015 Yılında Burs Vermeye Milletvekili Mehmet Ali CEVHERİ İle Başladı.  

ŞANDER'den yapılan açıklama şöyle:


 


2015 yılının ilk bursu, bir Şanlıurfa sevdalısı ve eğitimci olan Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali CEVHERİ’nin katılımıyla Urfalı Üniversite öğrencilere verilmeye başlanmıştır.


Konu hakkında açıklamalar yapan ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU, düzenli bir geliri olmadan da bir şeylerin yapılabilme gayretinde olduklarını belirtmiştir. Yönetim Kurullarının yoğun çabaları ve hayırseverlerin katkılarıyla bu yılda çok sayıda öğrenciye burs verme imkanı oluşmasından dolayı mutlu olduklarını vurgulamıştır.


Ayrıca ŞANDER’in hayırseverlerle girişimlerinin devam etmekte olduğunu, belirlenen burs sayısının arttırılması hususunda çalışmaların sürdürüldüğünden bahsetmiştir.


Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali CEVHERİ bir öğretim görevlisi olarak yapılan hizmetin bir sorumluluk projesi olması nedeniyle, ŞANDER’i kutlayarak, burs verilen öğrenci sayısının arttırılması için her türlü desteği vereceğini belirtmiştir. Ayrıca bir öğrenci için Bir Liranın ne kadar önemli olduğu çok iyi bilen biri olarak, öğrencilerin verilen bursun değerini bilmelerini ve ilerde iş hayatına atılmaları durumunda bu geleneği devam ettirmelerini vurgulamıştır.


Burslarını almaya gelen öğrencilere yöresel ikramlardan külünce, börek, tatlı ve içecekler ikram edilerek, öğrenciler arasında sosyal bir kaynaşmanın sağlanması ve hemşerilik duygularının da güçlendirilmesine çalışılmıştır.


Şanlıurfa’mız, ülkemiz için çok önemli ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için açılan Burs Kampanyamıza yardım eden ve bundan sonra yardım edeceklere hayırlarının Halil İbrahim Bereketi ile bereketlenmesini diler saygılarımızı sunarız.


Mahmut NİMETOĞLU


ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı