ŞANDER'den Alper Arslan'a Ziyaret

17 Ekim 2015 10:30

Kısa adı ŞANDER olan,Ankara Şanlıurfa'lılar Derneği Başkanı NİMETOĞLU'ndan Dr.Arslan ve Ecz.Doğan'a ziyaret.ŞANDER'den yapılan açıklamada şöyle denildi: 

Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut NİMETOĞLU Ankara Mustafa Kemal Mahallesi Yaşam İş Merkezinde yeni hizmet vermeye başlayan ve konusunda yıllanın deneyimiyle öne çıkan Diş Hekimi Sayın Alper ARSLAN’ı ziyaret etti.


Yıllarca Şanlıurfa’ya hizmeti bir aşk bilen Hemşehrimiz Rahmetli Ahmet DOĞAN’ın kızı Ankara Mamak Çağlayan Eczanesinin sahibi Sayın  Ebru Doğan ile evli bir Urfa damadı ve Urfa sevdalısı olan Sayın ARSLAN beyefendi kişiliği ve asaletiyle bizi güler yüzleriyle karşıladılar.


NİMETOĞLU, ŞANDER’in düzenli bir gelirleri olmadan ihtiyaç sahibi başarılı üniversite öğrencilerine verdikleri burslardan, yaptıkları etkinliklerden, projelerden ve faaliyetlerden bahsetmiştir.


Ziyaretimizden memnuniyetlerini dile getiren Sayın ARSLAN, ülkemizde sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak yaptığımız hayır işlerinin toplumumuzda büyük bir sempati ile karşılandığını belirtmiştir. Bu çalışmaların bir gönül işi olduğunu belirterek bizlere başarılar dilemiştir.


Ayrıca başlatmış olduğumuz sosyal sorumluk projesinde kendilerinin de katkısı olmak üzere iki öğrenciye burs verme sözü vermişlerdir. Bunun yanında diş sağlığı problemi olan öğrencilerimize ücretsiz hizmet vereceklerini belirterek bizleri mutlu ederek uğurlamışlardır.


Yeni Hizmet vermeye başladıkları Diş Polikliniğinin hayırlı olması ile birlikte, Diş Hekimi Sayın Alper ARSLAN’a çalışma ve özel hayatında başarılar diler ŞANDER olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirtir saygılar sunarız.


 


ŞANDER Yönetim Kurulu


Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS.NET