Özcan 1 Günde 17 Mahalle Gezdi

07 Ekim 2015 00:43

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan ve beraberindeki AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ve yöneticileri ile birlikte başta... 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan hafta sonunu boş geçmeyerek seçim çalışmaları için 17 köy gezdi.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan ve beraberindeki AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ve yöneticileri ile birlikte başta Eyyübiye İlçesine bağlı bulunan 17 köy gezerek seçim çalışmaları hakkında vatandaşlarla sohbet etti.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan başta Görenler, Uğurlu, Yukarıbegdeş, Olgunlar Beşkat, Umuroba, Sağlık, Küçükdüzlük, Büyükdüzlük, Banarlı, Küpeli, Seksenören, Güzeller, Havşanlı, Obalı köyleri olmak üzere 17 köy gezerek bölge muhtarlarından ve Kanaat Önderlerinden tam destek aldı.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimler için çalışmalarının son sürat devam ettiği ve bölge ve ova olarak AK Partimize destekleri tam ve bunu inşallah 1 Kasım akşamı hep birlikte göreceğiz” dedi.


Bölge Muhtarları ve Kanaat Önderleri ise, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan'a tam destek verdiklerini açıkladı.