Melik'e Urfa Medyasının İlgisi

01 Ekim 2015 08:59

Urfa Medyası CHP’li Melik’i yakından izliyor!  
Urfa Medyası CHP’li Melik’i yakından izliyor!

Haber MERKEZİ


ŞANLIURFA – C.H.P Şanlıurfa birinci sıra milletvekili adayı M. Vedat Melik, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Şanlıurfa medyası ise Melik’e haberlerinde geniş yer veriyorlar. Önceki akşam kent merkezindeki Edessa TV’ye konuk olan Melik, burada Orhan Kaya’nın hazırlayıp sunduğu ‘Seçime Doğru’ programında ilginç ve önemli açıklamalarda bulundu.

BU HALK NEFERLİK EDENİ ÇOK İYİ BİLİR!


TBMM’de 22. dönem itibari ile Şanlıurfa’dan yine CHP milletvekili olarak mecliste yer aldığına dikkat çeken Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘benim beş yıllık TBMM’deki varlığımda her zaman öncülüğüm Urfa ve Urfalım olmuştur. Kapım ardına kadar açık kalmıştır. Halkım ile arama asla mesafe koymamış ve onların dertlerine, sorunlarına her zaman ortak olmuşumdur. TBMM kürsüsünde sadece yılda bir defa Urfa’nın kurtuluş gününde değil, 550 gün itibari ile Urfa’yı konuşmuş, her zaman sorunlarını gündeme taşımış, yapılan yanlışlıkları dile getirmişimdir. İnşallah seçilmem halinde bu dönemde de yine böyle olacaktır. Bizim neferliğimizi sözde değil, özünde halkımız için olmaya devam etmektedir’ diye konuştu.


HERKESİ KUCAKLAMAYA GELİYORUZ

CHP’nin iktidar olması halinde kimsenin şekline, inancına, düşüncesine takılmadan tüm insanlığı hizmetler adına kucaklayacaklarına da dikkat çeken CHP Urfa milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘iktidar olduğumuzda emekliyi, çiftçiyi, memuru, dar gelirliyi, esnafı, askeri, polisi, akademisyenleri, hemşireyi, öğretmeni ve kısacası toplumdaki herkesi kaderine asla terk etmeyecek onlara insanca yaşanabilir imkânlar sunacağız. Bu CHP’nin iktidar olması haline halkımıza verdiği namus sözüdür’ dedi.